PAMM Investment Project Sure Profit !

Recommended Brokers


fyda

Fun Poster
Joined
Jun 9, 2013
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
Yesssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
lingkup sudah acc aku!
mmg terbaeklah..........
depo 100usd+bonus 30usd=130
lot=0.06
masa=3minggu

hanya 3hari pertama shj naik ke 150usd kemudian trus turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun dan lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi
lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi.......................................................................................................................................................................:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((
terima kasih!!!!
~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(
 
Sponsored Post

fyda

Fun Poster
Joined
Jun 9, 2013
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
mungkin news kot.. naik turun ratusan pips
~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X:)o:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,827
Reaction score
310
Points
81
Yesssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
lingkup sudah acc aku!
mmg terbaeklah..........
depo 100usd+bonus 30usd=130
lot=0.06
masa=3minggu

hanya 3hari pertama shj naik ke 150usd kemudian trus turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun dan lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi
lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi.......................................................................................................................................................................:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((
terima kasih!!!!
~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(
Lingkup pasal copy trade ke bro trade sendiri ni?:">
 

midi2020

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
4,494
Reaction score
4
Points
25
Yesssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
lingkup sudah acc aku!
mmg terbaeklah..........
depo 100usd+bonus 30usd=130
lot=0.06
masa=3minggu

hanya 3hari pertama shj naik ke 150usd kemudian trus turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun turun dan lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi
lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi.......................................................................................................................................................................:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((
terima kasih!!!!
~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(
sebelum decide untuk follow, kena kaji dulu trading style trader tu camne..

berapa max risiko yg dia sanggup rugi dalam satu-satu masa? berapa max post? adakah dia guna sl, cutloss atau hedging? adakah sl dia lebih kecil dari tp? biasanya kalau sl lebih besar dari tp, lambat laun akan mc acc tu.. apatah lagi kalau takde sl. lepas tu tengok konsisten ke tidak dia trade.. guna martingale ke, guna ea atau manual, guna technical analysis atau fundermental analysis,

yg membezakan antara trader berpengalaman atau tidak ialah, trader berpengalaman kira risiko sebelum masuk post, trader kurang berpengalaman kira untung sebelum masuk post

so kalau dah puas hati dengan semua kriteria yg kita tetapkan, kena terima la sama ada untung atau rugi :">
 

Bionik

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
8,222
Reaction score
59
Points
70

fyda

Fun Poster
Joined
Jun 9, 2013
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
sebelum decide untuk follow, kena kaji dulu trading style trader tu camne..

berapa max risiko yg dia sanggup rugi dalam satu-satu masa? berapa max post? adakah dia guna sl, cutloss atau hedging? adakah sl dia lebih kecil dari tp? biasanya kalau sl lebih besar dari tp, lambat laun akan mc acc tu.. apatah lagi kalau takde sl. lepas tu tengok konsisten ke tidak dia trade.. guna martingale ke, guna ea atau manual, guna technical analysis atau fundermental analysis,

yg membezakan antara trader berpengalaman atau tidak ialah, trader berpengalaman kira risiko sebelum masuk post, trader kurang berpengalaman kira untung sebelum masuk post

so kalau dah puas hati dengan semua kriteria yg kita tetapkan, kena terima la sama ada untung atau rugi :">
hambo nubie boh, tengok menarik terus tertarik:D:D
:)paid
 

fyda

Fun Poster
Joined
Jun 9, 2013
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
dah MC?
tuan tanah tak ada explain ke dah cabut lari?... :)):))
tuan tanah rilek jer....:p
sy pun rilek jer....:eek::eek::eek:
trima hakikat xd rzki kt cni tkperlh:(:(
:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register