Pameran maha serdang 2010- apa komen anda?

CG Sponsors




matjoran

Banned
Joined
Apr 19, 2007
Messages
1,374
Reaction score
0
Points
25
saya baru je balik dr pameran MAHA serdang..
berbanding dgn pameran MAHA 2006...beberapa komen boleh dutarakan
terutama kepada mereka yang baru nak pergi...
1) bayaran parking RM3..dulu free je
2) ade seorg petugas (driver bas sekitar MAHA) menyumpah seranah beberapa pengunjung sb silap naik bas. driver muda ni pakai kaca mata hitam & sarung lengan yg corak mcm tatoo tu...
3) perkhidmatan bas sekitar tapak pameran merumitkan dan mengelirukan sbb ada laluan tertentu je,,sampai kami nak keluar ke parking kereta kena tukar 3-4 kali bas.
4)terbeli ais blended copacino dgn harga RM6.50 segelas..ingat apa hotel lima bintang ke...
ni kat dlm dewan pameran B.
5)BERSERABUT DGN PENJUAL.. BANYAK SGT GERAI JUALAN...TERUTAMA YG KAT AGROBAZAAR...SAMPAI TAK TAHU DAH MANA NAK BELI...
6) Harga makanan dan jualan tak yah ingat nak murah laa lagi murah kat tesco @ mydin..buah dokong sampai rm5/kilo kat pasar malam leh dpt 4kg rm10...

last sekali komen saya...PONING KEPALO PAKCIK EIII!!!
LAGI LA ESOK LUSA ADO SEKALI DGN SUA RASO KEK SITU JUGAK DIO NAK BUEK...DAH LA NAK MASUK KENA BAYAR PARKING RM3...NI MESTI SUA RASA PERTAMA YG DIKENAKAN BAYARAN MASUK..TOBAT DEN DAH MALEH NAK PIE SANA....

last sekali..SELAMAT BERCUTI...
 
Sponsored Post

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
hoh ..
belakang umah aku je MAHA ni malas nak pergi la .. sesak .. hhaha
 

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Baru ko tahu... kawan aku tak jadi nak masuk MAHA ni sebab sewa tapak harga tak tahu nak kata.
 

usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
hampeh selagi boleh cekik darah duit rakyat cekiklah
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
tapi yang aku musykil , bila wartawan temuramah pengunjung , semua mesti kata :

'harga yang ditawarkan disini sangat murah + berbaloi '

:-?:-?:-?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
yg meniaga kat maha nie melayu saja ka?
yg anjurkan maha nie melayu ka?
yg p meramaikan maha nie melayu jugak ka?
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
yg meniaga kat maha nie melayu saja ka?
yg anjurkan maha nie melayu ka?
yg p meramaikan maha nie melayu jugak ka?
ntah. sape ade pix kasi tepek la sket..
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
yg meniaga kat maha nie melayu saja ka?
yg anjurkan maha nie melayu ka?
yg p meramaikan maha nie melayu jugak ka?
aku pernah pegi tahun sebelum ni majoriti orang melayu .. lagi-lagi peniaga ..
 

kaka88

Active Member
Joined
Nov 22, 2009
Messages
1,410
Reaction score
6
Points
25
best ke MAHA ni...xpenah g lg...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register