PAMELA ANDERSON Bakal Heroin Terbaru Filem DR ROZMEY

CG Sponsors




heaven

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
KUALA LUMPUR - Selepas menerbitkan filem 2 Alam yang mula ditayangkan kepada orang ramai hari ini, dR Movie Production kini merancang untuk menerbitkan sebuah lagi filem pada tahun depan.

Menariknya, filem itu bakal dibintangi pelakon sensasi dari Hollywood iaitu Pamela Anderson.

Penerbitnya, Datuk Dr. Che Rozmey Che Din berkata, dalam filem itu nanti, Pamela akan memegang watak utama.

"Mungkin ramai yang memandang sinis mengenai perkara itu (hasrat mengambil Pamela) tetapi ia adalah perancangan utama dR Movie Production dan saya memang bersungguh-sungguh untuk mengundang pelakon tersebut membintangi filem baru itu nanti.

"Setakat ini, apa yang boleh saya katakan ialah, pihak kami kini berada dalam proses akhir perincian mengenai kontrak dengan ejen pelakon tersebut," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Pamela merupakan seorang pelakon seksi kelahiran Kanada yang cukup terkenal dalam industri perfileman Hollywood sejak tahun 1990-an.

Menurut Rozmey, tajuk filem yang akan dihasilkan itu masih belum diputuskan namun ia bakal mengisahkan mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di sebuah pulau.

Sumber => HERE

Takut lepas ni M'sia akan mula jadi mcm Indon, bawa masuk pelakon2 pompuan porno membintangi watak dlm filem
:">:">:">​
 
Sponsored Post

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
dari sumber org dalam mmg confirm dia nk amik pamela anderson jadi heroin....gila la otak dr.romzey mmg otak bisnes....dgr kata filem dia dua alam dh untung 7 juta sebelum tarikh tayangan lagi....huhuhuhu
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
dari sumber org dalam mmg confirm dia nk amik pamela anderson jadi heroin....gila la otak dr.romzey mmg otak bisnes....dgr kata filem dia dua alam dh untung 7 juta sebelum tarikh tayangan lagi....huhuhuhu


biar betik...? dah balik modal bikin filem sgt2 tu...
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
[/COLOR]
biar betik...? dah balik modal bikin filem sgt2 tu...

marketing dia mmg power la.....huhuhuhu.....

inilah dinamakan "The Power Of Marketing"......produk yg baik pun kalau gagal pada marketing...mmg hancur dan sukar jual....tpi dia buktikan sebaliknya....produk hancur tapi marketing baik...dia masih boleh jual...
 

fadah

Fun Poster
Joined
Jul 13, 2009
Messages
405
Reaction score
0
Points
10
hebat...hebat....panadai dia buat duit
 

shamil91

Active+ Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
2,828
Reaction score
53
Points
30
apa da buang tebiat kot panggil Pamela... panggil la pelakon laen... Mr Bean ke .
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
haa.. Yang nie baru betul leh pecah punggung 40 juta..
 

Dzoolhelmi™

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
163
Points
133
dari sumber org dalam mmg confirm dia nk amik pamela anderson jadi heroin....gila la otak dr.romzey mmg otak bisnes....dgr kata filem dia dua alam dh untung 7 juta sebelum tarikh tayangan lagi....huhuhuhu
propa je lebih kot mcm producer debit teaw :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register