Wanted Palm Shell Fiber

CG Sponsors




cheer

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2007
Messages
263
Reaction score
1
Points
15


Anyone can supply this to Korea and Japan, kindly response me fast. TQ
 
Sponsored Post

pentaya

Freshie
Joined
Apr 1, 2010
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
palm shell fibre

Hai Cheer, i ada pembeli untk palm shell fibre. masih ada jual tak? berapa harga satu tan?
Tq.
pentaya
 

shahbiah

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2008
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
Sila hantar LOI pada saya..
Sorry to say, Ramai yang minta tapi lepas tu hilang..
Jangan buang apa yang ada, tapi hasil lansung tak ada.

I hope kita sama-sam tak macam tu..

shah - 0127556788
[email protected]
 

Ajidan

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2008
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
Tanya skit. Ni dari palm oil fruit ker?
 

RIDERFx

Active Member
Joined
May 7, 2010
Messages
1,940
Reaction score
7
Points
25
benda ni dah lama..tp cam hangat2 tahi ayammm
 

shahbiah

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2008
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
Betul .. bukan hangat2 taik ayam je..
Memang dah panas betul...minta macam ye..

lastly dia cakap nak beli daripada tempat lain Malaysia product mahal.

So ...all friend .
Serius la sikit..

Kalau betul-betul serius...hantar LOI ..
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
Betul .. bukan hangat2 taik ayam je..
Memang dah panas betul...minta macam ye..

lastly dia cakap nak beli daripada tempat lain Malaysia product mahal.

So ...all friend .
Serius la sikit..

Kalau betul-betul serius...hantar LOI ..
biasa le berniaga bro...
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Betul .. bukan hangat2 taik ayam je..
Memang dah panas betul...minta macam ye..

lastly dia cakap nak beli daripada tempat lain Malaysia product mahal.

So ...all friend .
Serius la sikit..

Kalau betul-betul serius...hantar LOI ..
so bro..

amacam ngan kita..ok ka??


:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register