BTC USD 50,476.4 Gold USD 1,822.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Paling TerMurah 5% FIXED setahun!!!

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
Assalammualaikum Tuan/Puan,

- 5% SETAHUN hingga 10 tahun. Rate sama rata. Tak naik turun.
- Hanya untuk kakitangan yang boleh di potong melalui biro angkasa.
- Urusan melalui online dan pos.
- Berikan e-mail dan saya akan send borang.
- BLACKLIST juga boleh memohon.
- No Upfront Money.
- Lulus dalam 10-15 hari berkerja.
- Kerjasama dengan Koperasi2 tempatan.
- apa lagi ek? xpela,korang p.m jer la kat teman kalo ada soalan.

:)cgrock


Nak duit free dan Insurans 1k percuma?
klik link nie
 
Sponsored Post

pedagang cyber

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,961
Reaction score
19
Points
25
koporasi mana lak ni..boleh dikatakan termurah di pasaran...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
yang tak potong biro angkasa tak leh ker...

yang duk kat bumi nih asyik terpinggir jerk...
 

manatauni

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
558
Reaction score
0
Points
10
hmm..
gomen.. gomen.. gomen..
kalau swasta..
pgm.. pgm.. pgm..
 

adn4488

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2008
Messages
277
Reaction score
0
Points
10
berapa percent cash dapat kat tangan? atau berapa service charge nya?
 

His777ham

Active Member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
2,156
Reaction score
3
Points
25
berapa percent bersih dapat??81%??82% atau 90%

Rate fixed utk loan berapa tahaun??10 ke 15 tahun??

ade jadual balik bayaran x??
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
koporasi mana lak ni..boleh dikatakan termurah di pasaran...

koperasi campuran bro...teman tak tetap 1 koperasi, koperasi yg pandai marketing.dia la yg akan lead market,teman follow up jer.
koperasi berfungsi sebagai penjamin pada pemohon..cth - kobeta,kobena,ko-gemilang dll
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
berapa percent bersih dapat??81%??82% atau 90%

Rate fixed utk loan berapa tahaun??10 ke 15 tahun??

ade jadual balik bayaran x??

salam...payout dlm 82% - 87% (depend pd total pinjaman)..tiada charge tambahan.
maximun hingga 10 tahun...
jadual tak siap lagi..nanti teman cari.
kalo pinjam 20k bulanan rm250.

yang berminat boleh pm email pada teman..
 

valquisser

Active Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
gomen yg kejam...ahahaha
ltk syarat bukan2...nyusahkn org...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register