Ask/Help Pakwe aku gila game!!!! Tensen!!!

CG Sponsors




NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101

Pakwe aku ni umo dah 28thn!!!! + 2 tahun dah 30!!!! lagi nak main game!!!!! game! game!game! PSP LAH! ONLINE GAME LAH!! SEGALA TOK NENEK GAME DIA MAIN!!! ntah menda conter strike, travian lah ntah menda tah! 24/7 depan computer!!! aku ni dia biar jerk!!!!!!!!!!! aku banyak kali dah sebontaj dia! aku sengaja curah air kat laptop dia! ( tp pas tu dia beli laptop baru!!!!!) aku baling gamers mouse harga 200 dia baru beli kasi hancur!!!! tensen aku!!! aku kasi gunting tali speaker dia baru beli!! mcm2 aku dah wat!!!! tensen!keluar makan pun cita GAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! BOSAN!!!!




jom kupas..apa pandangan korang....
tinggalkan je pakwe tu..atau sabar je..:))
 
Sponsored Post

ctboys

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
2,534
Reaction score
14
Points
25
jom kupas..apa pandangan korang....
tinggalkan je pakwe tu..atau sabar je..:))
ok la tue.dari die main pompuan lain.sok dah kawin melekat jer kat umah...ajak die main game lain.hehehe
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
pendapat aku, makwe dia yang gila. yang gi jahanam kan laptop, mouse, speaker tu buat apa? :))
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
sah2 ko cedok dari porum sebelah khennnn? hahaha, mcm sudah ku jawab dekat forum iteww..

btw, x kisah lah, laki or pompuan yg dah kawen or couple gila game, at least dia x mlepak dekat luar, sosial melampau2...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
kira ok la dari layan perempuan
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
ler.. join la main game skali
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
xde life betul bf dia tuh
 

saudagar_fx

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2010
Messages
999
Reaction score
4
Points
15
jom kupas..apa pandangan korang....
tinggalkan je pakwe tu..atau sabar je..:))
itu mudah jer,,
couple dgn aku dah tentu xmain game punyer.. tp.. trade forex jer 24/5... hehehe....:eek::D:)):eek::D:)):eek::D:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register