BTC USD 50,232.6 Gold USD 1,826.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Paknil G Haji Kosnyer 6 angka

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
Haji Aznil Nawawi telah berjaya menunaikan haji. Pemergiannya selama 15 hari di Tanah Suci Mekah memakan kos sebanyak 6 angka... mengikut sumber tok... Haji Aznil disediakan kenderaan khas bersama seorang driver dan juga duduk dihotel yang paling mahal.... moga2 haji aznil mendapat haji yang mabrur.. :D
 
Sponsored Post

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
6 angka tuh biasa bro....
mostly orang2 yang duit stok tak brabih...
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
baguihla die berabih kat haji tu..dari dok macam2..hehe
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
:)) Lebih mahal lebih mabrur kot ! :))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau aku mampu pun...aku nak gi haji yg selesa camtu...supaya aku lbh byk masa buat ibadah....

tp..kalau aku benar2 mampu....biarlah 6 angka tu aku guna utk bawak kaum kuarga ku sekali menunaikan haji...sama2 buat ibadah...:)
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
ok la...dia mampu.....
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
kalau aku mampu pun...aku nak gi haji yg selesa camtu...supaya aku lbh byk masa buat ibadah....

tp..kalau aku benar2 mampu....biarlah 6 angka tu aku guna utk bawak kaum kuarga ku sekali menunaikan haji...sama2 buat ibadah...:)

alim ulamak cakap... bila kita mengerjakan haji kita perlu merasai kesusahannya... seperti rasulullah kita... menginsafi bahawa kepayahan nabi2 kita terdahulu.... kalau semuanya mudah dan senang macam mana nak merasai tu semua... well semuanya terletak pada hati dan iman ;)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register