BTC USD 50,171.3 Gold USD 1,825.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pakej webDesign Kaixer!!!

kaixer

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Kaixer memperkenalkan pakej wD. wD ialah singkatan daripada perkataan WebDesign. Apa yang menarik tentang wD ialah setiap pakej yang ditawarkan mempunyai kelebihan sendiri. Apa yang pasti, duit poket anda akan lebih jimat jika membeli pakej wD Kaixer.

Antara Pakej wD Kaixer

* wDesign


wDesign ialah WebDesign. wDesign terbahagi kepada 8 jenis laman web professional. Lebih menarik, harga yang ditawarkan sangat rendah jika dibandingkan dengan harga laman web professional dari syarikat lain.
_________________________________________________________

* wD Duit

wD Duit ialah salah satu program baru Kaixer untuk sesiapa yang ingin memulakan perniagaan internet. Hampir menyerupai Affiliate program, tetapi ia lebih manual kerana memerlukan anda dan pihak kami berurusan.Untuk mudahkan cerita, anda menjadi EJEN kami untuk mempromosikan perkhidmatan Web Design kami. Program wD Duit adalah 100% percuma!
_________________________________________________________

* wD KHAS

Pakej Termurah. Harga termurah dan bukan lagi harga berpatutan, tetapi harga murah!! Pakej yang kami sediakan untuk wD KHAS ialah web jualan pada harga RM150 sahaja. Pakej ini sesuai kepada newbie yang mahu belajar bisnes internet tp takut rugi.
_________________________________________________________

* wD Sponsor

Sebagai langkah promosi, pihak kami telah bercadang untuk memberi khidmat membina laman web secara percuma! Ya, 100% percuma! Pihak kami mencari 3 orang sahaja (3 orang yang berminat). Walaubagaimanapun, kami hanya menawarkan 3 jenis laman web sahaja, iaitu Forum/Portal community, Video Sharing dan Social bookmarking. Program ini akan diadakan 4 bulan sekali.

Jadi kepada sesiapa yang berminat, tak payah berlengah lagi, hubungi kami sekarang!

email :
web :
Code:
http://webdesign.kaixer.org/malay/
 
Sponsored Post

kaixer

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Percuma iklan banner di iklaneka forever & laman web webdesign kami
 

blingbling

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
911
Reaction score
37
Points
20
mcm dah lame je iklan ni

tp xpe aku juz nk bg review...
aku mmg puas hati dgn service kaixer...
berbaloi-baloi... hehe

rajasehari.com.my
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register