Pakej percutian di Pulau Redang

CG Sponsors




Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,213
Reaction score
1,116
Points
201
Salam warga CG,

Saya nak minta bantuan pada sesape yg tau kat mane2 agensi or resort yg menyediakan pakej menarik percutian di P.Redang terengganu. Saya plan nk pergi bercuti pada bulan 3 nih bersama2 5-6 org rakan setugas, dah try survey kat internet, tp kene book dgn kreadit kad lak, kalau bley nk book pakai cash jer senang nk claim kat kawan2. So kalau sesape ade tau kat mane or kawan2 yg leh tawar pakej percutian di P.Redang dpt inform pada sy ek... ok.


Tq :)cgrock
 
Sponsored Post
Joined
Mar 5, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
cuba try summerstar holiday..dia publish pakej dlm internet mahal..tapi bila call murah ler pulak..minggu depan saya gi pulau perhentian 3hari 2 malam, rm 175 jer..
 

akulakaya

Active Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
1,908
Reaction score
3
Points
25
cuba try summerstar holiday..dia publish pakej dlm internet mahal..tapi bila call murah ler pulak..minggu depan saya gi pulau perhentian 3hari 2 malam, rm 175 jer..
tu untuk sorang ke atau pakej family
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
cuba try summerstar holiday..dia publish pakej dlm internet mahal..tapi bila call murah ler pulak..minggu depan saya gi pulau perhentian 3hari 2 malam, rm 175 jer..
murah tu ....
 

serai

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
6,019
Reaction score
12
Points
65
murah tu ....
biasanya klu awal2 tahun cmni diorang akan buat promosi dulu bole la murah2..sbb chalet baru bukak setelah lame bercuti dari bulan 10 tahun lepas
 

serai

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
6,019
Reaction score
12
Points
65
tapi bila da masuk bulan mei lagi2 cuti sekolah harga melambung naik..
bole gak bukak web ping anchorange bnyk promo dlm tuh n buley buat pilihan chalet..korang bole wat pilihan kat mane nak stay..klu yg bujang stay l;a kat long beach baru enjoy..
 

biszcyber

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2010
Messages
184
Reaction score
1
Points
15
Salam warga CG,

Saya nak minta bantuan pada sesape yg tau kat mane2 agensi or resort yg menyediakan pakej menarik percutian di P.Redang terengganu. Saya plan nk pergi bercuti pada bulan 3 nih bersama2 5-6 org rakan setugas, dah try survey kat internet, tp kene book dgn kreadit kad lak, kalau bley nk book pakai cash jer senang nk claim kat kawan2. So kalau sesape ade tau kat mane or kawan2 yg leh tawar pakej percutian di P.Redang dpt inform pada sy ek... ok.


Tq :)cgrock
saya ade kawan yang buat pakej g redang...dengan harga yg berpatutan...sekirenya berminat sila PM sy... :)
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
saya ade kawan yang buat pakej g redang...dengan harga yg berpatutan...sekirenya berminat sila PM sy... :)
inform je arr kat sini... senang budak2 lain wat rujukan :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register