BTC USD 62,537.3 Gold USD 1,803.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PAKEJ BARU-Boleh overlap iWaslah-Rate3.99-Max RM250k-25tahun MAX

IstiqamahGOLD

Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
SALAM BUAT SEMUA WARGA CARIGOLD


Pembiayaan Pinjaman Peribadi
Untuk Kakitangan Awam dan Badan Berkanun
Keistimewaan
TANPA PENJAMIN
BLACKLIST LAYAK MEMOHON
1) Potongan Melalui Biro Angkasa
2) Pembiayaan Maksimum Sehingga RM300,000
3) Kadar Keuntungan 3.99% Sehingga 25 tahun
4) Bersih pinjaman di tangan sekitar 90%
(bergantung pada insuran dan caj semasa)
5) Penyelesaian Baki Pinjaman Lain/ Overlap
(Min 6 bulan ke atas bagi pinjaman lama) - BOLEH OVERLAP IWASLAH
6) Berjawatan tetap (3 bulan ke atas Berkhidmat)
7) Peminjam Di Lindungi Sepenuhnya Oleh Insuran
8) Perkhidmatan Khidmat Nasihat dan Kosultansi
Pengurusan Pinjaman Secara Percuma
9) Luar dari Lembah Klang urusan melalui Pos Express
10) Kami juga menyediakan pinjaman dari koperasi-koperasi terpilih
11) Introducer dan agen akan diberi komisen berdasarkan jumlah pinjaman


Untuk semakan kelayakkan sila :-
SMS Nama, Umur, Gaji Pokok + Elaun Tetap dan
Jumlah Potongan kepada

DIN - 0169-5555-49
 
Last edited:
Sponsored Post

pemain

Active+ Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,664
Reaction score
409
Points
51
x paham ler.. tempoh pembayaran 20 tahun ka 14 tahun?? kenapa lpas 6 tahun baru bayar??
 

affendi bin mohamad

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2010
Messages
551
Reaction score
2
Points
15
SALAM BUAT SEMUA WARGA CARIGOLD

Servis saya ni lain sikit dari kebanyakan thread2 loan yang ada di CG ini. Ini kerana saya tekankan 2 perkara kat sini.

1) Contoh loan tempoh 20 tahun. Bayar hanya selepas 6 tahun dapat duit dari bank. (Bank tawarkan pembayaran selepas 6 tahun terima duit) :)paid2) Selepas buat pinjaman ramai yang tak tahu cara bayar balik atau untuk memastikan pinjaman tersebut dibayar tanpa perlu usik satu sen pun duit anda atau gaji anda. (Nasihat Professional).
:)paid


KAMI MENGURUSKAN PINJAMAN PERIBADI SEPERTI DI BAWAH ( Tiada Upfront )


PINJAMAN UNTUK POTONGAN SUDAH MELEBIHI 60%...70%...
Pinjaman dari Bank Rakyat,MBSB dan Koperasi
Pinjaman maksima RM 200k / 20 Tahun
Payout dari 75% - 90% ( Terpulang pada pakej pilihan anda )

YANG LAYAK MEMOHON
Kakitangan Kerajaan/ Badan Berkanun - Potongan Biro Angkasa
( Komputer Print Payslip Di Utamakan )

DOKUMEN YANG DI PERLUKAN
Payslip terkini 3 bulan / sertakan salinan disahkan 2 keping utk setiap bulan
3 Salinan Kad Pengenalan disahkan dan Surat Pengesahan Jawatan
Bank Statement Terkini dan Surat Settlement Lain Lain Pinjaman
EA atau EC Form ( Cukai Pendapatan ) atau KWSP
Salinan Mukasurat Depan Buku Bank Gaji Masuk

TEMPOH PERMOHONAN ADALAH 7 HARI - 20 HARI BEKERJA

PROSEDUR PERMOHONAN

1) SMS pada saya di (60169555549):
-Jawatan/kerja.
-Umur.
-Jika pernah buat loan nyatakan bank mana/berapa % loan.
-Gaji kasar/Gaji bersih.
-Jumlah loan yang diperlukan.
1) E mailkan payslip gaji terkini untuk semakan kelayakan
2) Sila nyatakan jumlah pinjaman yang diperlukan
3) Sertakan keterangan mengenai pinjaman yang sedia ada
4) Tinggalkan nombor telefon untuk kami menghubungi anda


salam..bro cuba jelaskan dgn lebih terperinci yg highlight merah 2 yer..:):)cgrock
 

IstiqamahGOLD

Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
x paham ler.. tempoh pembayaran 20 tahun ka 14 tahun?? kenapa lpas 6 tahun baru bayar??

haaa itu yang spesel nyer.. tempoh still 20 tahun. Tapi 6 tahun pertama selepas terima duit dari bank baru mulanya tempoh 20 tahun tu. BEst kan?? :)paid
 

IstiqamahGOLD

Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
haaa itu yang spesel nyer.. tempoh still 20 tahun. Tapi 6 tahun pertama selepas terima duit dari bank baru mulanya tempoh 20 tahun tu. BEst kan?? :)paid

Atau dengan bahasa mudahnya..contoh korang pinjam rm50k untuk 20 tahun. Tahun ketujuh laa baru korang mula start bayar loan korang ke bank. Rasa2 tak pernah lagi ada offer loan sebegini kot. terbaek. :)paid
 

yoepitm

Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
1,175
Reaction score
1
Points
25
Servis pinjaman mudah MAXIMUM RM50k-lulus 10 minit-dokumen IC sahaja!

yg ni juga utk gov sahaja ke?
 

IstiqamahGOLD

Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,518
Reaction score
48
Points
35
Servis pinjaman mudah MAXIMUM RM50k-lulus 10 minit-dokumen IC sahaja!

yg ni juga utk gov sahaja ke?

Yang kat siggy tu loan Easy RHB. Saya boleh uruskan juga.. untuk looan tu yang penting ada 1 loan pernah buat kat mana-mana bank atau ada kredit card 1 keping pun dah boleh buat. Penganggur pun boleh apply loan ni jika ada loan atau kredit card tapi xle ada blacklist atau ccris lah. tu jer. :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register