Pakej 3-D filem lucah di TV RM13,350

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591

SEORANG wakil jualan syarikat Bad Girls
memegang cermin mata tiga dimensi (3-D) pada Ekspo Hiburan Dewasa di Las Vegas pada Sabtu lalu.

LAS VEGAS - Syarikat penerbitan filem lucah, Bad Girls menawarkan pakej untuk menonton filem lucah dalam bentuk tiga dimensi (3-D) di televisyen kepada orang ramai pada harga AS$4,000 (RM13,350) dan bayaran langganan sebanyak AS$20 (RM66.75) sebulan di Amerika Syarikat (AS).

Pakej syarikat itu mengandungi set televisyen 3-D 152 sentimeter, satu server komputer kompak dan cermin mata yang digunakan untuk menonton gambar dalam bentuk 3-D.

Pengunjung-pengunjung Ekspo Hiburan Dewasa AVN di sini yang memakai cermin mata khas itu tersenyum simpul semasa mereka menonton video lucah yang ditayangkan di skrin gergasi televisyen dalam bentuk 3-D minggu lalu.

Ekspo itu yang diadakan di Las Vegas berakhir kelmarin.

"Selama beberapa dekad, industri hiburan dewasa telah menggunakan setiap sistem penyampaian yang amat penting iaitu video rumah jenis VHS pada 1980-an, stesen satelit televisyen pada 1990-an dan Internet pada masa kini," kata penerbit syarikat Bad Girls, Lance Johnson.

"Tahun 2010 dan seterusnya akan menjadi 3-D," tambahnya. - AFP
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
tak jemu ke dorang ?
 

isixisixisisix

Active Member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
1,127
Reaction score
0
Points
20
malaysia dah kuar lama dah kuar bentuk 3 ... tapi kalau tak silap dalam bentuk 3-GP..bukan 3-D. hahaha... malaysia boleh..
 
Last edited:

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Ekspo Hiburan Dewasa Malaysia bila nak buat ni?:eek:
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
cam ne rsenye plak tu tgk 3d :eek: :eek: :eek:
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,256
Reaction score
517
Points
176
tak perlu dah pakai spek, toshiba dah kluarkan tv 3d dah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register