BTC USD 36,256.6 Gold USD 1,799.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pakai flyers promote web !!!!! Antara teknik iklan yang merapu tapi kesan best

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,804
Reaction score
1,673
Points
596
salam semua

pernah tak anda promote web anda guna flyers

tabur ke masjid

pasar malam

pasar tani dan merata tempat

tahu tak kesan best

rasa merapu cuba try

hanya fokus

gambar ngan web juga phone

phone wajib letak sebab ramai akan call tanya

apa benda nie

lepas tue suruh diorang whatsapp no tue

terus close ngan whatsapp

ada kata nak promote web

pakai fb ads

google adwords

tapi tak pernah banyak marketer kata pakai flyers

cuma pakai flyers

insyaallah result best juga

smart-tv-kedai-firdaus-768x768.jpg
 
Sponsored Post

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,716
Reaction score
185
Points
48
daripada pakai flerys baik pakai mudah. biarkan customer call. make sure stok ada. add dia kat whatsap. promote link website kat whatsap
 

bintara80

Active Member
Joined
Aug 11, 2010
Messages
2,462
Reaction score
22
Points
35
salam semua

pernah tak anda promote web anda guna flyers

tabur ke masjid

pasar malam

pasar tani dan merata tempat

tahu tak kesan best

rasa merapu cuba try

hanya fokus

gambar ngan web juga phone

phone wajib letak sebab ramai akan call tanya

apa benda nie

lepas tue suruh diorang whatsapp no tue

terus close ngan whatsapp

ada kata nak promote web

pakai fb ads

google adwords

tapi tak pernah banyak marketer kata pakai flyers

cuma pakai flyers

insyaallah result best juga

smart-tv-kedai-firdaus-768x768.jpg
bijakk...bijakkk.... daus mmg bijakkk, aku nak try buat mcm ni jugak mana tau terus jadi jutawan mcm daus
 

Nosero

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2018
Messages
129
Reaction score
4
Points
15
I think that distributing leaflets is already an outdated method and it works at the level of street shops who want to promote their goods.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,804
Reaction score
1,673
Points
596
I think that distributing leaflets is already an outdated method and it works at the level of street shops who want to promote their goods.

tak outdated masih leh guna

kena faham marketing tue apa
 

art6969

Freshie
Joined
Nov 6, 2010
Messages
17
Reaction score
3
Points
8
Tak salah pun nak buat marketing guna flyers

Tapi kena la ada gaya nya

Mulakan kampen pemasaran di FB IG dan juga SHOPEE

FB -- guna FB ads - targeting ads
IG -- guna IG ads - promote kaw kaw dgn gambar yg cantik
SHOPEE - gunakan shopee ads pakai my ads

bila dah ada org membeli, letak flyers dalam bungkusan yg dijual, dalam flyers tu buat voucher, beli dalam tempoh sekian-sekian dapat 50% diskaun lagi

kena ingat marketing kena keluarkan duit, cuma kena tengok duit yg dikeluarkan utk marketing ada hasil nya atau pun tidak

bab free cost marketing atau zero cost marketing tu tak beberapa efficient
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register