BTC USD 60,575.3 Gold USD 1,766.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pahang-janda baik

beautiful_sunshine

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2008
Messages
645
Reaction score
3
Points
15
minta tolong warga cg sekalian yang pernah pergi ke Janda Baik,nak tau tempat tu best x?ader sesaper pernah pergi x?hotel atau chalet murah x?dan kalau pergi pagi balik petang ok x?
minta tolong kepada sesiapa yang pernah pergi ceritakan apa yang best kat sana..
 
Sponsored Post

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
61
Points
30
Janda baik banyak tmpt best... koa kena carik sendiri tmpt nak dok kat sana... bagi aku yg dok KL aku g hari jer.... pegi tengari kat sana mandi manda pastu petang balik KL... psl dari tol gombak ke genting sempah u kejap jer... klau nak dok sana rasanya chalet yg slalu kuar tv tu murah kot.. aku lupa nama chalet tu, org slalu berlakon kat chalet tu... chalet tu dulu adr dlm citer niyang rapik ngan 2/3 citer hantu lain... air sana mmg best laa... nak overnight rasanya tak berbaloi psl mlm x der aktiviti luar...
 

sha8

Fun Poster
Joined
Jun 29, 2009
Messages
615
Reaction score
3
Points
15
Bestt laa gaks...
Setakat nk mandi manda kat air sejukkk .....
:D:D:D
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
di janda baiklah buat pertama kali aku membelai kambing2 comel....dan pertama kali jugak aku terkejut bila bangun pagi, banyak gila katak2 dalam toilet......:))
 

awietech

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2009
Messages
162
Reaction score
1
Points
15
teringin nak ke janda baik. tgk kat internet riverside cam ok. murah n dekat ngan sungai. ada sesap yg pernah stay kat riverside x?
 

zall

Active+ Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
3,377
Reaction score
19
Points
25
cadang nak gi janda baik bulan ni
ada sapa2 bleh suggest tempat bes...
selain yg di rekomen sebelum ni...
utk company trip dalam 15 orang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register