Padah ugut sebar gambar bogel kekasih

CG Sponsors




cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,155
Reaction score
12,106
Points
1,906
Sajat je yg tak pakai photoshop ..........
hahaha masalahnya dah segala surgery pembedahan bagai dia buat, ubah segala benda, tu yg konfiden je tunjuk
benda benda yg dah modified, bukan ori dah :D
 
Sponsored Post

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,720
Reaction score
877
Points
81
Aku nak cakap satu benda yang agak menyakitkan utk sesetengah orang tetapi itulah hakikat yang berlaku sekarang..

Aku dah melalui zaman susah sampai lah ke zaman senang..

Apa yang aku simpulkan dibawah ini adalah realiti melalui pengalaman aku..

1. Kalau anda berangan untuk tackle awek yang hot2 level pramugari atau artis, anda PERLU ada banyak duit. Lelaki yang berduit tak perlukan perempuan yang bijak atau kaya. Apa yang dia perlukan adalah kecantikan sahaja. BIMBO pun jalan je asalkan cantik dan hot

2. Perempuan yang berduit dan bekerjaya walaupun x hot mana tetap mahu memilih lelaki yang ada rupa, duit dan kerjaya. Biasanya golongan ini paling sukar dapat calon suami. Umur dah terlajak baru dapat jodoh dan pada masa tu, dia terpaksa sambar apa yang ada disekelilingnya

3. Memang ada perempuan yang hot. seksi, merecik yang jatuh cinta dengan lelaki biasa2..tetapi berlaku hanya pada permulaan usia muda disebabkan faktor persekitaran spt tempat belajar dan sekolah (cinta monyet). Hubungan mcm ni biasanya x kekal lama kerana sebaik sahaja perempuan tu kenal dunia, dia akan mula cari lelaki berduit untuk tampung maintainancenya sendiri

4. Bagi perempuan hot, seksi dan merecik, duit adalah nombor satu dan cinta itu datang kemudian. Sebab itu ramai je artis2 yang kahwin Dato2 tua kekal je sampai tua.. Yang x kekal, yang kahwin sama2 artis ni..

Itu yang dapat aku bagi input berdasarkan pengalaman aku..:cool::cool:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register