BTC USD 37,686.2 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted PA System Full Set

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam semua warga CG
aku nak tanye sape2 tau kat mn nak beli PA system Full set termasuk speaker/power amp dll kat area JB atau Melaka...nak set yg baik/branded & berkualiti & thn lasak & yg penting harga berpatutan....aku plan nak beli sebab di buat sewa utk majlis kahwin tau lain2..
atau ade warga CG yg ade nak jual set diorg..boleh la offer kat aku..

tq..
 
Sponsored Post

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
salam semua warga CG
aku nak tanye sape2 tau kat mn nak beli PA system Full set termasuk speaker/power amp dll kat area JB atau Melaka...nak set yg baik/branded & berkualiti & thn lasak & yg penting harga berpatutan....aku plan nak beli sebab di buat sewa utk majlis kahwin tau lain2..
atau ade warga CG yg ade nak jual set diorg..boleh la offer kat aku..

tq..


Nak yg high-end, middle atau low. Budget ? Minimum 8K
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,867
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,867
Reaction score
936
Points
176
Berapa budjet.. Bawah 10 k ke.. Den tau mana nak cari.. Sebb den pun buat bisnes ni.. :D
 

king_diamond

Legendary Member
gem
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
sabar bro ddos....dia silap faham tu :))

p.s ~ saya dok area perlis, teringin gak nak buat deejay ngan PA system ni....mahal tak kalau nak beli yang cikai2 punya....
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
sabar bro ddos....dia silap faham tu :))

p.s ~ saya dok area perlis, teringin gak nak buat deejay ngan PA system ni....mahal tak kalau nak beli yang cikai2 punya....

saje nak kasi gempak skit :)):)) :p

setahu aku kalu nak bagus PA system ni branded punya, klau cikai kut2 tak tahan lama
 

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
Berapa budjet.. Bawah 10 k ke.. Den tau mana nak cari.. Sebb den pun buat bisnes ni.. :D

ermm..ade org offer aku dlm rm7K..tp kalo bole aku nak rendah lg..
boleh tolong ka bro?? area mn tu?? brand pe??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register