P1wimax promo: RM160 discount on 1st bill, 1 month free ..dptkan di SINI

CG Sponsors




ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
Dengan ucapan Bismillahirrahmanirrahim aku membuka thread ini untuk memberi peluang kepada warga CG dan Juga guest2 yang bertandang kat sini untuk memiliki Wimax yang sedang hangat di perkatakan..mari kita melangkah ke dunia baru dengan super highspeed Wimax.

pengenalan:

Jumanisa Ent ( 01819366-x)
email: [email protected]
contact no 013-3536426


latest package:


Sila tinggalkan maklumat diri anda:

Nama dalam ic
Location address:
and siapkan fotostat ic

Aku and team akan menghubungi anda untuk urusan pendaftaran. untuk rujukan coverage sile ke sini

untuk tujuan pertanyaan, tanye je kat sini dan appointment nak buat demo ke sile ym aku [email protected]

atau call aku 0133536426







check ur coverage via sms:



bg sape2 yang takde coverage kat tempat die sile buat pre reg to enjoy free modem bile dah ade coverage

nak lagi confirm cek coverage tel no no hotline 1-300-800-888

speedtest result untuk 1.2 mb



perhatian: nak cek coverage contact aku ym call atau pm coverage updated ade kat aku untuk usj and shah alam dah ade coverage so takyah cek coverage kat online..cek ngan aku je


TEAM AKU ADE MENYEDIEKAN FREE SET UP AND CONFIGURE UNTUK SAPE YANG NAK SIGN UP WIMAX. SIAP DGN TIPS SEKALI..

ATTENTION:

untuk ex-celocom and strmx user, you are advised to remove significantly any software or platform related to the network(strmx and celcom) kalau tak signal conflict ngan wimax, biase connection jadi slow kalu tak buang sume tuh..

update on 30 march 2009

for ex strmx and celcom user pls read this:

1. right click kat LAC kat bawah sebelah kanan yg bentuk computer tu,tekan status
2. tekan property lepas tu click kat internet protocol tcp/ip tu,
3. lepas tu tekan property kat situ pilih obtain ip address automatically, and kat bawah tu pilih obtain dns server automatically

kalau tak korang nyer tenet slow down sebab signal conflict


new pakej for usb modem:





free laptop untuk epp pakej je..gune public bank

introducing new pakage wiggy usb modem dengan hanya RM68 sebulan speed 800 kb..semua mampu miliki


On 18 Sept 09, three things will happen.

1) P1 will be launching a NEW Promotion: Promotion M (with Free Gifts)

2) Extension of the P1 First Anniversary Promotion

3) Home Lite 24 Months : applicable to DV230 too.


 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
firma minat tapi skrg ni kat sabah ar.....
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
nanti mu balik gi kl mu cari aku deh..srvice door to door ade..jangan jauh sgt hehe
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Time registration brape bnyk nak byr? brape kena upfront? brape yg masuk 1st bill?
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
aku dh reg...

Results of IP Tracking for 120.140.24.222


IP address
120.140.24.222

Hostname
Not available

ISP
Packet One Networks (M) Sdn
Internet Service Provider
Kuala Lumpur, Malaysia

Country
Malaysia
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
aku dh reg...

Results of IP Tracking for 120.140.24.222


IP address
120.140.24.222

Hostname
Not available

ISP
Packet One Networks (M) Sdn
Internet Service Provider
Kuala Lumpur, Malaysia

Country
Malaysia


macam mane performance bro? stabil x?
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
time register free no upront..kalau ist bill
registration rm100
activation fee rm 50
stamp duty rm 10
1 month deposit(to be utilized for last month in a full year)
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
aku dh reg...

Results of IP Tracking for 120.140.24.222


IP address
120.140.24.222

Hostname
Not available

ISP
Packet One Networks (M) Sdn
Internet Service Provider
Kuala Lumpur, Malaysia

Country
Malaysia
t. kasih sila bg testimoni untuk panduan pengguna tenet yang lain
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
time register free no upront..kalau ist bill
registration rm100
activation fee rm 50
stamp duty rm 10
1 month deposit(to be utilized for last month in a full year)

Kalo guna 2/3 hari.. tp x puas ati dgn coverage.. cane plak ye?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register