P1 Webe kasi notis tutup akaun - P1 nak bungkus dah?

Recommended Brokers


dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,322
Reaction score
956
Points
166
Den dapek sms dpd p1 suruh cek emel, emel dibawah den dapek dpd p1 webe;

"Salam Sejahtera,

Terima kasih atas sokongan anda terhadap perkhidmatan P1. Kami ingin memaklumkan bahawa perkhidmatan WiMAX kami akan ditamatkan di kawasan anda pada 24-Jul-2017. Ini memberikan peluang untuk kami membangunkan infrastruktur rangkaian LTE dalam memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada anda. Dengan notis ini, kami berharap anda dapat mengambil langkah-langkah yang sewajarnya untuk mengelakkan sebarang kesulitan yang tidak diingini semasa aktiviti internet anda.

Sila lengkapkan Online Support Form dan wakil kami akan membantu anda untuk memproses penamatan perkhidmatan WiMAX anda. Proses penamatan hanya akan selesai setelah anda memulangkan modem WiMAX dan melunaskan pembayaran yang tertunggak sekiranya ada. TIADA caj penamatan awal akan dikenakan.

Kami berharap pembangunan infrastruktur LTE kami ini tidak menganggu segala aktiviti harian anda - menonton K-drama, strim video di Facebook, membuat panggilan video dengan orang tersayang!

Kami menyediakan dua tawaran hebat yang anda boleh pilih seperti di bawah:

1. webebroadband®, dengan penghantaran terus kepada anda. #connect&share

Untuk mendaftar pelan webebroadband®, semak peta rangkaian LTE kami dahulu untuk memastikan tempat anda diliputi rangkaian LTE kami.

2. TM UniFi atau Streamyx.

Anda boleh semak liputan rangkaian serta membuat pendaftaran UniFi di sini, atau Streamyx di sini. Promosi khas: Dapatkan satu bulan perkhidmatan percuma jika anda mendaftar sebelum 24-Jul-2017.

Kami amat menghargai sokongan anda sepanjang tempoh penggunaan perkhidmatan kami dan berharap untuk membawa anda bersama-sama merasai pengalaman baru yang lebih menarik.

Terima kasih.

Yours truly,

P1 Team

========================

Kontrak wifi rumah den dgn P1 webe tak tamat laie, tapi deme dh suruh tamatkan pastu suruh daftar dgn pembekal wifi yg lain plak?~X(

ado sapo2 yg dapek emel mcm ni? bleh kongsi tindakan apo yg patut den buek?
 
Sponsored Post

rakcacer

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2009
Messages
4,018
Reaction score
74
Points
30
Tm beli p1 wimax... pastu nk gantikn p1 dgn webe...
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
76
Points
30
p1 dah kena beli dgn TM.. jadi lah webe..
 

wanda85

Fun Poster
Joined
Mar 9, 2010
Messages
335
Reaction score
19
Points
15
wujud.. da dpt email dr thun lpas.. da wat fullstlement.. nma naik ctos.. huhu.. sgkut wat loan..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,671
Reaction score
402
Points
86
servis wimax bakal tutup berperingkat mengikut kawasan. teknologi ketingalan zaman kata webe.

tt nak yg unlimited pakai digi infiniti la. tambah rm50 sebulan saja jang. webe unlimited tu wayang saja lebih. pakai banyak kena buat surat umpah.

tt ni income besar tapi berkira sangat nak keluar duit. bajet ciput konon.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register