BTC USD 48,841.1 Gold USD 1,784.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Outlook Express Problem

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
Assalamualaikum..
Kepada semua warga CG...lama dah aku tak bukak thread...so,aku nak kemukan satu masalah sikit...

ok...masalahnya adalah..aku punya opis skang ni guna outlook express...aku dah setup semua dah email dorang punya...tp,ini last pc aku tak leh wat...tettiber dia jadi gini..










so, sesaper yg pernah setup outlook tu..kongsi2kan kat sini..

aku rasa mcm benda ni ader konflik ngan outlook 2007 kot...sbb microsoft officenya 2007...klau setup kat outlook 2007 tu...jadi lain plak masalahnya...
tak support ke tempat lain plak...pc lain tak leh nak baca...

nanti aku updatekan balik masalah yang 2007 tu...

pepehal pon...:)cgrock
 
Sponsored Post

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
outlook ekspress takde kaitan terus dgn ms outlook 2007.

OE lebih kpd email manager mcm netscape messenger & mozilla thunderbird.

mungkin pc tu ade masalah running many program at one time (exhausting memory). cuba check program yg runnning secara background (tgk la kat CP --> Services , sori saya tak pakai winxp~it's sux) kalo rase2 ade program tak penting tapi running cuba stop (at ur own risk)
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
outlook ekspress takde kaitan terus dgn ms outlook 2007.

OE lebih kpd email manager mcm netscape messenger & mozilla thunderbird.

mungkin pc tu ade masalah running many program at one time (exhausting memory). cuba check program yg runnning secara background (tgk la kat CP --> Services , sori saya tak pakai winxp~it's sux) kalo rase2 ade program tak penting tapi running cuba stop (at ur own risk)

klau pasal not enough memory tu..mmg dah disablekan dia punya services yang tak pakai..svhost tu...
klau nak setup kat thunderbird tu tak der hal...sbb aku sendiri pon pakai benda tu...yg jadi probnya...bos punya pc...kureng sikit klau benda2 it ni...dia tau guna OE...yang len..ssh plak dia nak paham...

p/s:- tak pakai win xp yek?dah tu..pakai per?vista?atau linux?atau menda?:-?
 

sk4r03

Fun Poster
Messages
392
Joined
Jun 25, 2008
Messages
392
Reaction score
3
Points
15
bro,lu try run windows update.pas update windows,sure ok.Install all critical update.:)cgrock
 

sanz

Super Active Member
Messages
5,911
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
483
Points
81
bro. outlook express takleh simpan mail sampai beratus2. cuba delete sket mail tu. sure ok. aku bet ko nak delete mail pun takleh. tol tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register