Ottercolor sesuai untuk semua kenderaan

CG Sponsors




sumbat

Freshie
Joined
Oct 13, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
[size=14pt]
OTTERCOLOR​
[/size]


Formula yang tunggal untuk memulangkan warna asal atau menukar warna kepada fibre, kulit, vinyl, bumper, tyre, dashboard, wiper arm, dan lain-lain.
* Ia bukan cat, Ia menembusi permukaan dan tidak akan menghasilkan lapisan cat
* Tahan dicalar
* Tahan panas, tidak meretak dan tanggal
* Dalam bentuk gel tidak melimpah
* tidak menimbulkan lipatan cat

Cara Penggunaan

- Pastikan wax, cat, kotoran dibersihkan dan keringkan dahulu.
- Gunakan sponge untuk permukaan kasar, dan berus halus untuk permukaan yang halus.
- Sapukan lapisan yang tipis bagi setiap lapisan.
- Boleh dicairkan dengan turpetine, jika perlu.

* Cuba bahagian kecil dahulu untuk memastikan penyerapan sebelum ke lingkungan yang lebih besar.

Sangat sesuai untuk kereta lama anda supaya kelihatan baru dan berkilat!

Sila Lihat Gambar Dibawah :-





HARGA:
RM45.00 TERMASUK POS (SEMENANJUNG)
RM55.00 TERMASUK POS (SABAH, SARAWAK, LABUAN)

PERKHIDMATAN POS LAJU DIGUNAKAN
(1-2 HARI BEKERJA)

p/s : sila pm saya kalau anda berminat atau email kepada [email protected]
 
Sponsored Post

mohdradzi

Active Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
1,104
Reaction score
132
Points
33
salam,

dah lama aku cari benda ni....baru jumpa..aku nak test kat kereta wira lama aku...dah banyak turun colour..

nak tanya....dulu ada juga produk macam ni...tapi bila sampai setahun ianya merekah..dan luruh satu...bertambah buruk jadinya...

adakah ianya serupa tuan tanah?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku pun dok carik juga...sekarang dah jumpa..masalah besar sekarang kalau aku beli sapa lak nak buat...jangan harap ler aku buat sendiri...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
berapa tin nak kena beli untuk semua bahagian kereta aku...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau ada gang CG kajang/bangi yg buka carwash mungkin aku boleh upah kilatkan...
 

sumbat

Freshie
Joined
Oct 13, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
salam,

dah lama aku cari benda ni....baru jumpa..aku nak test kat kereta wira lama aku...dah banyak turun colour..

nak tanya....dulu ada juga produk macam ni...tapi bila sampai setahun ianya merekah..dan luruh satu...bertambah buruk jadinya...

adakah ianya serupa tuan tanah?
adik kwn ako dh 2 thn pakai benda ni dan dia cakap xde masalah pun
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
adik kwn ako dh 2 thn pakai benda ni dan dia cakap xde masalah pun
kilang dia kat bangi rupanya...nanti minggu depan aku pi tengok..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register