BTC USD 19,406.9 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Otai Shopee - Otai dedahkan rahsia jual 1 barang saja tapi jana RIBUAN RINGGIT!

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
otais1.jpg

Adakah Anda Penjual Di Shopee, Tapi "SALE SENDU"? Nak Tambah Produk, Tapi.. Tak Tahu Nak Jual Apa?

Anda selalu lihat seller-seller di Shopee yang menjual beribu-ribu unit untuk SATU produk, anda pun nak jual juga, TAPI.. tak tahu dari mana nak dapatkan stok produk tu?

Tahukah anda..? Ramai seller Otai di Shopee yang telah membuat jualan beratus ribu ringgit, malah ada yang berjaya membuat jualan berjuta ringgit.. hanya dengan 1 produk...

Ya... hanya dengan SATU produk...!!

Dikala penjual lain berusaha memasukkan hingga beratus-ratus produk di dalam kedai mereka, otai-otai ini pula hanya tumpukan kepada satu produk sahaja, menambah kualiti serta meningkatkan promosi!.

Anda boleh lihat bukti seller-seller berikut.



SAMBAL GORENG

RM13.90 X 629,100 = RM8.7 JUTA!

sambal.png


FACE MASK

RM1.40 X 3,900,000 = RM5.5 JUTA

facemask.png

Ada banyak lagi contoh... tapi cukup 2 tu je dulu!

Dengan hanya satu produk, mereka telah menghasilkan jualan berjuta-juta RM.

Apa yang lebih menarik, produk ini begitu mudah diperolehi dengan harga borong atau jika anda ada kepakaran, anda boleh membuatnya sendiri di rumah seperti sambal goreng itu.

Produk-produk seperti ini telah terbukti laris di Shopee, jadi anda tak perlulah untuk sakit kepala memikirkan nak jual produk apa setiap hari.

Hanya "copy paste" je apa yang otai seller dah berjaya lakukan.

Tentu anda perasan, sekiranya sesuatu kawasan mempunyai kedai dobi yang ramai pengunjung, tidak lama selepas itu, akan ada pula kedai kedua dan ketiga dibuka berhampiran. Begitu juga pam minyak, di mana ada Shell, disitu ada Petronas, dimana ada McDonalds, disitu ada KFC, dimana ada 7Elevan, disitu juga ada SpeedMart99.

Kenapa mereka tidak buka ditempat lain?

Jawapan mudahnya ialah tempat itu telah terbukti mempunyai ramai pengunjung, jadi mereka hanya perlu mengkaji kedai yang telah dibuka di kawasan tersebut. Ini dapat menjimatkan masa dan kos kajian pasaran.

Begitu juga di Shopee, jika kita dapati sesuatu produk itu telah terbukti laris, kita patut jual produk yang sama, tambahan pula kita tahu pembekal produk itu dan boleh mendapatkannya dengan mudah.

Masalahnya, ramai yang tidak tahu cara untuk kenal pasti produk yang laris di Shopee dan tidak tahu di mana boleh dapatkan pembekal produk tersebut?


Jom Kita SPY Sikit!!

contoh01.png

Produk ini telah terjual sebanyak 12,900 unit di Shopee dengan harga jualan sebanyak RM69.90. Jumlah jualan lebih RM900 ribu.

Hasil kajian, saya dapati ada supplier di China yang menjual produk ini dengan harga borong iaitu 8.90 USD dengan pembelian sebanyak 1500 unit.

contoh01-supplier.png


Jika di convert ke RM, ia adalah RM37.60 sebuah.
Jadi penjual mendapat untung sebanyak RM69.90-RM37.60=RM32.30.

Kita darab plak dengan jumlah jualan 12,900 X RM32.30 = RM416,670 Untung!
Hampir setengah juta untung untuk satu produk sahaja!
Begitu mudah untuk buat duit di Shopee jika anda tahu caranya.

Ok yang tu produk evergreen, jom tengok pula contoh produk-produk viral di Shopee dan sumber supplier dengan carian secara santai jer!

(Harga dah diconvert dari RMB Cina / US Dolar ke Ringgit Malaysia)



Tumbler – 549 sold

RM37.90-RM13.89 = RM24 untung 1 unit

contoh02.png


High Pressure Paint Spray -150 sold

RM890-RM515.82 = RM374 untung 1 unit

contoh03.png

Baby Car Seat - 5.1k sold

RM159-RM92.58= RM66.42 untung 1 unit

contoh04.png

Hoverboards – 1.4k sold

RM279-RM130.94 = RM148.06 untung 1 unit

contoh05.png


Portable Steam Iron – 3.3k sold

RM78 - RM54.89 = RM23.11 untung 1 unit

contoh06.png

Mesin Rumput Bateri – 3.3k sold

RM258 – RM77.93 = RM180 untung 1 unit

contoh07.png

CCTV Light Bulb – 3.3k sold

RM99.80 – RM34.75 = RM65.05 untung 1 unit

contoh08.png

Macam mana?
Begitu banyak untung untuk satu-satu produk kan?!

Inilah rahsia Otai-Otai Shopee... jual produk yang untung besar dan jual dengan banyak!

Anda mungkin tertanya... kenapa nak kena buat kajian ke atas otai-otai seller ini?

Konsepnya mudah, ia akan memudahkan kita mencari barang yang betul-betul laku tanpa perlu kita membuat "try & errror" dengan cara jual beratus-ratus produk semata-mata nak cari 1 produk yang hot! Ia sudah tentu akan memakan kos yang tinggi dan masa yang panjang!

Jadi, adalah lebih bijak kita gunakan kaedah "spy" otai seller!
Kita tengok produk apa yang mereka jual dan laku keras! Itu menunjukkan produk-produk itu dah terbukti mempunyai permintaan yang sangat tinggi di pasaran. Jadi, kita boleh tiru mereka!

Masalahnya, ramai yang tidak tahu cara untuk kenal pasti produk yang laris di Shopee dan di mana boleh dapatkan pembekal produk tersebut?


Macam Mana Nak Cari Produk Hot & Suppliernya?


Sebenarnya, ada teknik, bagaimana anda boleh dapatkan sendiri senarai produk-produk "meletop" yang terkini di shopee! Anda boleh lakukkannya secara manual ataupun menggunakan satu "tools" special!

Anda juga boleh tahu di mana untuk dapatkan suplier bagi produk-produk tersebut dan bagaimana untuk mendapatkannya dengan mudah secara online!

Malah!.. Anda juga boleh mempromosikan produk-produk tersebut dengan lebih berkesan agar dapat sales yang banyak sepertimana otai-otai shopee dapat!

Anda berminat nak tahu?
Semua perkara ini.. saya bongkarkan di dalam sebuah ebook yang berjudul "OTAI SHOPEE"!

cover3.jpg


Dalam ebook panduan ini, saya tunjukkan cara mencari sumber supplier apa-apa sahaja produk yang terlintas di fikiran anda yang anda mahu jual di Shopee... sebut saja produk apa, semua boleh cari di hujung jari.

Dah jumpa supplier.... seterusnya, proses pembelian, saya akan kongsikan cara paling selamat untuk anda mendapatkan produk tersebut tanpa risiko ditipu. Ini penting, ramai yang tersilap cara, akhirnya barang tak sampai, duit lesap. Tapi dalam ebook ini, saya tunjukkan cara bagaimana anda boleh membeli produk dari supplier dengan hati yang tenang dan lapang.

Dalam pada itu, produk yang hebat, margin untung yang besar sahaja masih belum cukup sekiranya anda tidak tahu cara untuk mempromosikannya, jadi dalam panduan ini, saya turut berkongsi cara yang betul untuk mempromosi produk jualan anda di Shopee menggunakan Shopee Ads dan Teknik Promosi Viral yang jarang dikongsikan.

Ia adalah pendedahan yang pasti membuka fikiran anda. Bila anda dah tahu.... anda akan rasa menyesal sebab tidak tahu perkara ini dari dulu lagi... Jadi, jangan biarkan sesalan anda berpanjangan!


Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?

Klik SINI ==> http://bit.do/otaishopee



Eh Jap! Saya Tambah 3 Bonus Special!


Sebagai tanda penghargaan jika anda dapatkan ebook ini sekarang! Saya akan turut berikan 3 ebook bonus kepada anda! Bonus-bonus ini akan dapat membantu anda percepatkan lagi proses "spy, research and learn" anda!

bon01c.jpg


BONUS #1 : 100 PRODUK LAKU KERAS + SUPPLIER!

Untuk percepatkan dan permudahkan anda untuk dapatkan produk-produk yang HOT untuk dimasukkan ke dalam kedai anda! Saya dah siap-siap buatkan aktiviti "spy" dan senaraikan 100 produk yang hot beserta sumber supplier!

Anda tinggal pilih je produk mana yang anda mahu masukkan ke dalam kedai anda! Setel!!





bon02c.jpg

BONUS #2 : RAHSIA JADI FOUNDER PRODUK LARIS DENGAN PANTAS!

Ah ha! Lepas dah jumpa produk hot dan berjaya jual beribu unit.. mungkin anda akan terfikir dan berminat untuk buat produk jenama sendiri!

Maklumlah.. bila kita dah import produk beribu-ribu unit! Supplier selalunya bersedia untuk buat custom order dan letakkan logo anda sendiri pada produk yang mereka bekalkan! Dari situ, maka, anda sudah boleh jadi founder pula!

Jadi, dalam ebook bonus kedua ini, saya sharekan sedikit info dan tips bagaimana anda boleh jadi founder dengan pantas!




bon03c.jpg

BONUS #3 : SENARAI SULIT - 200 KEDAI TERLARIS DI SHOPEE!


Ini sebenarnya adalah senarai sulit! Pihak shopee sendiri tidak dedahkan senarai ranking 200 kedai paling laris ini!

Tapi, saya berjaya dapatkan senarai ini dengan menggunakan satu tools "spy" special!

Dengan mengetahui kedai yang terpaling laris di shopee ini, anda boleh "spy" kedai mereka... lihat dan analisa... apakah produk merek yang paling laris, bagaimana mereka menulis headline dan description produk mereka? Apakah gambar yang mereka gunakan? Bagaimana mereka melayani feedback customer? Bagaimana mereka buat promosi? dan banyak lagi benda yang boleh anda selidik dan belajar dari kedai-kedai otai shopee ini!



bundle.jpg

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!.

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==> http://bit.do/otaishopee
 

Attachments

  • header.jpg
    header.jpg
    170.5 KB · Views: 3
Last edited:
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,228
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,228
Reaction score
2,717
Points
266
Awards
1
YEAAAAAAAHHH MARREEEYYYYYYYYYYYYYYY!

MARAH GILLER! Ramai seller jerung-jerung di Shopee marah bila saya dedahkan panduan ini. Mereka takut tak boleh cari makan lagi.
Tetapi pada pandangan saya, ada terlalu banyak barang untuk dijual di Shopee dan tak perlu simpan ilmu ini.
Niat saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan anda.

KLIK SINI ==>
http://bit.do/otaishopee
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register