To Sell Original PSP 3000 Limited Red

CG Sponsors




Ter Te Kang

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
3,758
Reaction score
69
Points
30




salam.....semua.

Original PSP 3000

Specification:

Display: 4.3" LCD(16:9) Full-Transparent type, TFT drive approx 16k Colors Displayed

Interface: DC IN 5V Connector, Video Out/Headset Connector, Hi-Speed USB, DC OUT Connector, Memory Stick Duo Slot, Wireless LAN(IEEE 802.11b)

Handle Multiple Applications: Music, Video, Photo, Internet & Wireless Connectivity with Games

Sound: Built-in Stereo Speakers

Package Come with: PSP Console, Battery, AC Adaptor, Manual Guide

firmware version 6.2 & 6.3

*1 Year Limited Warranty


Harga Promosi : RM666.99

Kos penghantaran rm10.

untuk pertanyaan pm aq d cg or email ke : [email protected]

untuk tempahan boleh sms : 0139499118 (segala maklumat pembayaran dan kod jejak pos akan diberitahu)


 
Last edited:
Sponsored Post

webb

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
w'salam
version brapa bro?
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,518
Reaction score
237
Points
123
aku memang tgh cari PSP 3000...so thread nih membantu aku la..
aku serius buyer yang memang nak amik 2 ketul PSP 3000...
tapi aku ade beberapa soalan kt TT:

1. baru @ 2nd hand?
2. boleh main pirate game?
3. boleh COD?
4. ape beza PSP3000 yg TT jual dengan yg ade kt market?selain kaler,ape yg berbeza??
5. boleh cucuk ke TV x? (main kt TV)

tu je kot soalan untuk hari ni..ape2 aku subscribes dulu thread nih..
 

Ter Te Kang

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
3,758
Reaction score
69
Points
30
aku memang tgh cari PSP 3000...so thread nih membantu aku la..
aku serius buyer yang memang nak amik 2 ketul PSP 3000...
tapi aku ade beberapa soalan kt TT:

1. baru @ 2nd hand?
2. boleh main pirate game?
3. boleh COD?
4. ape beza PSP3000 yg TT jual dengan yg ade kt market?selain kaler,ape yg berbeza??
5. boleh cucuk ke TV x? (main kt TV)

tu je kot soalan untuk hari ni..ape2 aku subscribes dulu thread nih..

1. Baru (original)
2. Games ori sahaja
3. Terengganu ( pos laju lg sng di alu-alukan)
4. Tt jual murah,(basic pakaj sahaja). Kalau beli kat market agak mahal dh siap dgn memory sekali.
5. Boleh.

Tq.
 

liverpool

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,689
Reaction score
260
Points
91
harga market sekarang berapa TT..yg 2nd takde ker
 
Sponsored Post
Top
Log in Register