To Sell ORIGINAL JUN GONG Detox Patch: SELLER CG SINCE 2008!

CG Sponsors




misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
PRODUK TERHANGAT
DI GLOBAL SUPERSTORE (001999527-T)
19 JUTA KEPING TERJUAL!!!
AGENT SINCE 2009


PASTIKAN ANDA MEMBELI ORI DETOX FOOT PATCH











Hati2 dengan FAKE product :D



Packaging kami, jangan risau definitely 100% ORIGINAL :D
Notis di bawah adalah dari Jun Gong sebagai pengesahan kami menjual produk original Jun Gong. TQ :D



SIJIL SAH DARI JUN GONG!






Sila jgn copy gambar di atas yer? TQ.



FUNGSI:
Normal patch: Detox
Green patch: Detox & massage
Gold patch: Detox & slimming
Ginseng patch: Detox & extra slimming
Silver patch: Detox dan extra penyerapan


HARGA TERBARU TERMASUK POSTAGE (Semenanjung)
(effective on 1.4.2015)

White patch:
100pcs - RM58
200pcs - RM100
300pcs - RM150
500pcs - RM235
1000pcs - RM370

Gold/ginseng/green/silver/lavender:
100pcs - RM60
200pcs - RM120
300pcs - RM160
500pcs - RM265
1000pcs - RM420


** Untuk Sabah/Sarawak, harga berbeza ya?

KAMI JUGA MEMBUAT PENGHANTARAN KE INDONESIA :D

KAMI JUGA MEMBUKA SESIAPA YG INGIN BERNIAGA SECARA DROPSHIP. TAK PERLU MODAL, HANYA CARI CUSTOMER :D

Setiap order selepas ini akan dikira dan tidak akan ada kekurangan. Harap dapat bersabar sekiranya penerimaan barang mengambil masa 2-3 hari sebab kami menerima alhamdulillah banyak order dalam satu hari secara online dan offline.

All selling are GENUINE! Setiap pembelian akan diupdate dengan tracking no. dimana terdapatnya bukti pembelian! Bukan direka2 oleh saya untuk mendapatkan sales. :)paid
Kenapa beli dengan saya?
- Saya sudah 8 tahun lebih menjalankan perniagaan menjual foot detox ;
- SELLING ORIGINAL FOOT PATCH
- Seller detox patch PERTAMA di CARIGOLD ;
- Saya dah menjual 19 juta keping (as at 10.8.2016) ;
- Saya di antara MOST TRUSTED SELLER di CariGold (rating melebihi 200) ;
- Saya boleh menjawab semua soalan yang ditanya berkenaan dengan foot patch ni. Segala kemusykilan insyaAllah ;
- Setiap jualan akan diupdate dengan kuantiti dan tracking sebagai bukti pembelian yg sah.


Kepada seller foot patch yang lain, kindly please jangan PM potential buyer yang bertanya dalam topik ni, saya rasa perbuatan ni sangatlah tidak beretika, saya tidak pernah berbuat demikian kepada customer anda. TQ.

Current stock:
Gold - 12,000 pcs
Green - 3,000 pcs
White - 17,000 pcs
Ginseng - 5,000 pcs
Silver - 3,000 pcs
(as at 10/8/2016)

INFO:STOK PATCH AKAN SENTIASA RESTOCK SETIAP MINGGU JADI TIADA MASALAH KEKURANGAN STOK.
TESTIMONI
017975**** - Dah try last night. kesan sama. tq. coz fobia dah pernah beli dgn seller lain tak sama effect dia, so far akak punya footpatch ok sgt. tq kak

(Pelanggan puas hati sbb foot patch yang dibeli dari saya berkesan sebab sebelum ni beli dengan org lain takde kesan. Jadi dapatkan foot patch yg betul2 punya bahan yang original!)
sedikit testimoni dari aku untuk TT..
sebelum ni amik beli skit detox kat TT..
bagi test kawt kawan2 and sedara..
dorang semua puji n order..

then aku amik stok dari seorang seller cg gak..
but then bila jual kat dorang adeh dorang suma komplen ckp yang saya amik tak sama ngan yg 1st (yang 1st saya beli kat TT)..

aku try pakai pun mmg beza..
kesan tak sama berbanding dgn TT punya stok..
pasni taknak amik ngan org lain dah..
nak amik ngan TT je..

p/s; TT, nanti bagi aku diskaun ek.. testi baek punya ni :D

lagipun suara TT comey skit.. best je dgr kalau tepon.
nampaknye aku kene amik ngan TT balik lah..emm ada suplier dalm CG nie 1st deal ok barang same mcm TT punye ( ORI)..lepastu 2nd deal sampai barang yg xbagus..packing lain (aku rasa imitate) aku return separuh sbb customer aku komplen..3rd oder dapat barang mcm TT balik (ori)..oder yg keempat packing lain lagi..benggaaangggg nyer...TT reserve untuk saya 400pcs..nti saya cod kat MAS.roger klu barang sampai..agak2 bile yer..
Jangan simpan toxin dalam badan anda. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!

Dapatkan pelekat buang toxin dengan harga yang berpatutan & berkesan di pasaran.

Sekeping hanya RM1 sahaja. Murah kan?
Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Hanya herba2 terpilih!


Bahan2:



Fungsi:



Cara memakai:



Dengan setiap pembelian 10 keping, anda hanya perlu bayar RM16 termasuk poslaju! Murah kan?


Apa tunggu lagi? :)cgrock
[/SIZE]

*Harga di atas tidak termasuk kos pos.

Pos setiap hari pukul 4pm





Untuk maklumat lanjut/pembelian, sila hubungi:

Misscordelia (Noorarianti Mohd Azahari)
GLOBAL SUPERSTORE (001999527-T)

Tel/WhatsApp: 012 - 356 2821 / 019 - 362 1630
Email: [email protected]
YM: arianti_76


Pembayaran boleh dibuat melalui:

Account no: 5143 5673 1683



Account no: 704 945 0476


PERHATIAN:
Selepas membuat pembayaran, sila maklumkan produk yang anda beli dan jumlah pembayaran. SMS atau email nama dan alamat penuh anda dengan segera. Pemberitahuan pembayaran melalui email hendaklah dikepilkan sekali dengan bukti pembayaran.
Produk akan dipos setelah pembayaran dibuat.

PERINGATAN: Segala kehilangan/ kerosakan/kelambatan tidak akan bertanggungjawab kerana setiap order yang hantar akan diupdate tracking no di sini. Harap maklum.


DISCLAIMER: SILA JANGAN TIRU/AMBIL SEGALA INFORMATION, SIZE, WARNA, AYAT-AYAT DI SINI. TERIMA KASIH. :)
 
Last edited:
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
nak beli jugak....

ada stok x kat umah ni? leh gi beli esok....:D
 

birdiecrow

Active Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,349
Reaction score
5
Points
25
apa nama produk ni ek?
tulisan cino..
x faham sgt la..
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
Successful trading list :D

Santeira, Cheras - 20 keping (COD)
Dodi, Klang - 2 pcs (pos - stem)
Marliana, penang - 30 pcs (EN106998675MY)
diehard2,kl - 100 pcs (COD)
sallehudin - 18 pcs (EN106998675MY)
cikgu syahrul,tg malim - 4 pcs (LX42 725 030 3MY)
budak89, arau - 10 pcs (EN106998684MY)
ummi, seri kembangan - 4 pcs (EN122586877MY)
nurmillionare, langkawi - 10 pcs (EN189895141MY)
zamreda, kota tinggi - 4 pcs (pos - stem)
Maslani, bt caves - 10 pcs (EN189895169MY)
Zamir, Cheras - 10 pcs (EN189895040MY)
mylaiwan - 60 pcs (EN122583487MY)
pijoe, kajang - 10 pcs (EN106998667MY)
sure_pips, sg petani - 20 pcs (LX424770534MY)
cikgu syahrul,tg malim** - 15 pcs (LX424770517MY)
hairul, skudai - 10 pcs (LX424770525MY)
zamreda, kota tinggi - 10 pcs (LX424770582MY)
eizshah, tganu - 22 pcs (LX424770551MY)
no0b - 10 pcs (LX424770548MY)
nezzar - 10 pcs (LX424770548MY)
chaosiky - 20 pcs (COD)
lastchaos - 5 pcs (LX427936975MY)
pijoe, kl** - 20 pcs (LX427936961MY)
puteriwang - 6 pcs (skynet 201331008432)
kosni, jb - 20 pcs (LX427936989MY)
amer - 25 pcs (LX427936272MY)
mak_ngah - 10 pcs (LX427936269MY)
piyuk, n9 - 10 pcs (LX427936992MY)
wae, tg malim - 10 pcs (LX427936604MY)
puteriwang** - 10 pcs (LX427936860MY)
topeqkun - 10 pcs (LX427936445MY)
bossprepaid - 10 pcs (LX427936462MY)
clorox_bersih - 20 pcs (COD)
edu_gen - 10 pcs (LX427936459MY)
adamma - 2 pcs
cikgu syahrul** - 20 pcs (LX427936428MY)
z_ul85 - 10 pcs (LX427936414MY)
Insyi - 10 pcs (booking)
eyza - 20 pcs (LX427923013MY)
epi_san - 10 pcs (booking)
mak_ngah - 50 pcs (booking)
eyn - 40 pcs *paid
tempe - 10 pcs
deqsal - 20 pcs (LX427923075MY)
serene - 20 pcs (LX427923089MY)
azlann1981 - 30 pcs (COD)
shahif - 10 pcs (LX427923061MY)
cintasadiz - 5 pcs (booking)
abu85 - 20 pcs (LX428160357MY)
anbusan - 10 pcs (LX428160312MY)
qassam - 20 pcs (LX427923092MY-tganu)(LX427936122MY-kedah)
torreseemee - 20 pcs (LX428160365MY)
ketumbit - 10 pcs (LX427923035MY)
corem2u - 10 pcs (LX427923044MY)
maun - 20 pcs (LX427923058MY)
fx_slumber - 10 pcs (LX427923027MY)
redwan12 - 50 pcs (EN122713536MY)
edu_gen** - 90 pcs (skynet 201331895251)
khairinizam - 6 pcs (LX428160309MY)
hayati - 10 pcs
tetikus - 20 pcs (LX408160330MY)
tanabe07 - 10 pcs (LX428160391MY)
rezekiforex - 40 pcs (CP112483586MY)
faizextreme - 10 pcs (LX428160374MY)
cikgu syahrul** - 15 pcs (booking)
husnida - 10 pcs (LX428160343MY)
zuraidah - 10 pcs (LX428160272MY)
Azlina daniel - 10 pcs (LX428160286MY)
carnationmyra - 20 pcs (LX428160290MY)
khairinizam** - 6 pcs (LX428160241MY)
saigonz - 14 pcs - (LX428160238MY)
hez8047 - 10 pcs (LX428160207MY)
fazli khairunizam - 10 pcs
syeikh - 10 pcs
fazli - 20 pcs
black_mask - 20 pcs
Jeb - 10 pcs (LX429079042MY)
huenizar - 30 pcs (EN155777684MY)
farouk- 20 pcs (LX429079060MY)
edu_gen** - 20 pcs (LX429009157MY)
muorian - 20 pcs (LX429079056MY)
latchaos - 50 pcs (EN155777857MY)
Lang - 20 pcs (LX429009143MY)
eyn - 40 pcs (EN155777790MY)
Jeb** - 20 pcs (LX429008899MY)
tapirbawaklori - 20 pcs (booking)
zolympus - 10 pcs (LX429009214MY)
cmns81 - 20 pcs (LX429009205MY)
abu85** - 20 pcs (LX429009262MY)
zulhairy - 30 pcs (EN155777830MY)
ab0o - 10 pcs (LX429009109MY)
edu_gen** - 50 pcs (EN155777772MY)
salha - 10 pcs (LX429009112MY)
fahry - 60 pcs (EN155777812MY)
rizal - 20 pcs (LX429009228MY)
rahmat - 10 pcs (LX429009126MY)
bossprepaid** - 10 pcs (booking)
maizatul - 4 pcs (LX429008823MY)
zean - 20 pcs (LX429008836MY)
nambua - 10 pcs (LX429008854MY)
ayien - 40 pcs (booking)
laling69 - 10 pcs (LX429008885MY)
ezza's friend - 30 pcs (booking)
eyn** - 40 pcs (booking)
zolympus** - 20 pcs (LX429008868MY)
irsaffy - 10 pcs (LX429008871MY)
nani - 10 pcs (LX429008837MY)
hiezzuan - 20 pcs (LX429008845MY)
cmns81** - 100 pcs (EN192781277MY)
suzana - 20 pcs (LX429008810)
zam - 20 pcs (LX429008806MY)
arizuan - 20 pcs (LX429947834MY)
alfa83 - 20 pcs (LX429947848MY)
zamzawani - 10 pcs (LX429947851MY)
suzana** - 50 pcs (EN192781294MY)
kiosanggun** - 10 pcs (LX429947750MY)
khairul annuar - 10 pcs (LX429947794MY)
fazlin mas - 14 pcs (LX429947785MY)
shila70 - 10 pcs (LX429947777MY)
bossprepaid** - 10 pcs (LX429949605MY)
salhawati - 12 keping** (LX429947763MY)
rosnani**- 50 pcs (EN19278137MY)
lilstarz - 20 pcs (LX429949795MY)
zulhairy** - 30 pcs (EN136735253MY)
azmi - 10 pcs (LX429949781MY)
siti noorazilawaty - 10 pcs (LX429949778MY)
munif - 20 pcs (LX429949781MY)
eyn** - 40 pcs (EN136735284MY)
lisaalinda - 40 pcs (COD)
Iris - 20 pcs (LX429949628MY)
Intan - 20 pcs (LX429949755MY)
RMteam - 10 pcs (LX429949645MY)
erieadn - 40 pcs (EN182148516MY)
cikgu syahrul** - 75 pcs (201341242841)
rosliah - 26 pcs (EN120936592MY)
eyn** - 100 pcs
rahada - 100 pcs
pu3 cute - 20 pcs (LC002230806MY)
faizah - 20 pcs (LC002230148MY)
zaid - 10 pcs (LC002230134MY)
ZURAIRAH - 20 pcs (LC002054647MY)
habib - 30 pcs (Skynet 201342937913)
Farouk - 60 pcs (Skynet 201342939184
Kairul amri - 200 pcs (EN121328182MY)
nick_cute - 10 pcs (LC002230125MY)
eeshah_78 - 20 pcs (LC002230063MY)
Munif - 100 pcs
Harimau_kumbang - 20 pcs
anuar mustafa - 10 pcs (LC001207602MY)
fairos- 10 pcs (LC001207616MY)
norhafiz- 10 pcs (LC002054871MY)
suleman - 10 pcs (LC001207942MY)
vedder99 - 30 pcs (CD164706200M)
protouch - 40 pcs (COD)
devill - 10 pcs - paid
danzaimar - 10 pcs - paid
matdemo99 - 10 pcs (booking)
ellyana - 50 pcs (CD164706160MY)
zamreda - 4 pcs (RD388070506MY)
ainul - 20 pcs (LC002327924MY)
jazli - 20 pcs (LC002327938MY)
catzer - 20 pcs (LC002327907MY)
elan - 10 pcs (LC002054837MY)
danzaimar - 10 pcs (LC002054823MY)
adamoo - 10 pcs (LC002054810MY)
munif** - 200 pcs (EN220344867MY)
anne96 - 24 pcs (Paid-sent)
mazdan - 10 pcs (LC002054823MY)
adamoo - 10 pcs (LC002054810MY)
munif** - 200 pcs (EN220344867MY)
zamreda** - 20 pcs (LC002054267MY)
adamoo** - 20 pcs (LC002054275MY)
taufiq - 10 pcs (LC002054284MY)
forexjr - 20 pcs (LC002106830MY)
adreen - 10 pcs (LC002054240MY)
hajariah - 10 pcs (LC002054219MY)
ainul** - 20 pcs(LC002106843MY)
adamoo** - 20 pcs (LC002054222MY)
munif** - 200 pcs (EN201628319MY)
tanabe07** - 30 pcs (Booking)
elan** - 40 pcs (CD164706045MY)
widescreen - 30 pcs (CD164706085MY)
devill** - 100 pcs (CD164707655MY)
building - 30 pcs (paid)
LuvHoney - 30 pcs (booking)
forexjr** - 100 pcs (CD164706227MY)
nadiswake - 20 pcs (booking)
geniuszero - 30 pcs (CD164706187MY)
den4ex - 50 pcs (booking)
Adreen** - 20 pcs (paid}
amayzz - 50 pcs (paid)
emastech - 100 pcs (CD164706244MY)
DarkEmperor - 50 pcs (CD164706142MY)
mawar79 - 10 pcs (paid)
mr giant - 20 pcs (LC002106980MY))
farouk - 60 pcs (ED849458080MY)
amayzz - 20 pcs (ED849458120MY)
shide - 10 pcs (LC002107000MY)
haslan - 70 pcs (ED849458204MY)
khairil - 50 pcs (LC002106715MY)
fx_lr - 20 pcs (LC001054107MY)
fariz - 20 pcs (ED849458164MY)
chaoisky - 30 pcs (COD - Raja Chulan)
asma - 50 pcs (COD - Raja Chulan)
emy - 10 pcs (LC001054141MY)
azhim - 20 pcs (LC001054155MY)
izuliana - 24 pcs (paid)
bazli - 20 pcs (LC001054138MY)
rosman - 100 pcs (COD - LRT Cahaya)
nadiaswake - 20 pcs (LC001054115MY)
Lang - 60 pcs (ED849456870)
pu3-cute - 50 pcs (ED849456795MY)
hasbullah - 10 pcs (LC001424519MY)
azlina - 10 pcs (LC001424522MY)
Humairah - 300 pcs (ED849457314MY)
Rosilawati - 10 pcs (LC001424567MY)
Mohd Khairul - 20 pcs (LC001424575MY)
Norakhma - 20 pcs (LC001424564MY)
Rosilawati - 10 pcs (LC001424567MY)
Wan Azlan - 50 pcs (ED849457230MY)
isolectwar - 100 pcs (ED849457274MY)
zarena - 10 pcs (LC001424553MY)
rosman409 - 120 pcs (COD - LRT Cahaya)
siti khadijah - 20 pcs (LC001424540MY)
Rosman409 - 120 pcs (COD - LRT Cahaya)
Ahmad Fauzi - 10 pcs (LC001424955MY)
Azlina Yatin - 10 pcs (LC001424920MY)
Izuliana** - 24 pcs (Poslaju)
Siti Hawa - 30 pcs (ED855594478MY)
jutawanzaman** - 300 pcs (COD-Kln Raja Chulan)
Rusmawati - 40 pcs (ED855594455MY)
rosman409 - 200 pcs (COD - LRT Cahaya)
Siti - 50k pcs (Registered post)
Bazli - 100 pcs (ED855594552MY)
Said - 10 pcs (LC001054756MY)
Fazlin Mas - 12 pcs (LC001054265MY)
Mazurin - 50 pcs (ED849451515MY)
Ellismedia - 20 pcs (LC002106049MY)
isolectwar** - 100 pcs (CD160845152MY)
lilstarz** - 60 pcs (CD160845118MY)
kakyong - 110 pcs (CD160845078MY)
onestopgallery - CD145005694MY)
rosman409 - 120 pcs (COD - LRT Cahaya)
noraida - 30 pcs (ED849451435MY)
hafizz mansor - 10 pcs (LC001601103MY)
ibanez - 20 pcs (LC001054022MY)
zaiti - 20 pcs (LC001054036MY)
shaiful nizam - 20 pcs (LC001054725MY)
Mohamad nazim - 100 pcs (CD160845311MY)
psstt - 20 pcs (COD)
faizol - 20 pcs (LC001054739MY)
aizat - 30 pcs (COD)
norwani - 30 pcs (CD160845356MY)
azira - 10 pcs (LC001601085MY)
c3kgo - 10 pcs (LC001600108MY)
mazurin - 50 pcs (ED859616205MY)
Heidhar - 100 pcs (ED859616182MY)
Jefry - 100 pcs (ED859616165MY)
hafizz mansor** - 30 pcs (ED859616077MY)
fazlin - 20 pcs (LC01600085MY)
Wan mohd zainal - 20 pcs (LC001600099MY)
Mohd nasir nanyan - 30 pcs (En245188332MY)
zaiti** - 20 pcs (LX434794861MY)
balqisazad - 15 pcs (LX434794858MY)
hanim - 1300 pcs (CD160048564MY)
idayu - 500 pcs (CD160048618MY)
ed_zero - 20 pcs (LX434794875MY)
Noorazam: 10 pcs (LX434794889MY)
Hanifah: 10 pcs(LX434794950MY)
kodin: 20 pcs(LX434794963MY)
khairul afizal: 10 pcs(LC002074448MY)
izan_88: 10 pcs(LC002106485MY)

note: ** = repeat order
 
Last edited:

dila2002

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2007
Messages
292
Reaction score
0
Points
10
Seseorang perlukan berada Kotak yer?

Ingin tahu
Dila
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
Testimoni :D



ok brng dh smpai semalam..mlm td first gune..makaih..bngun pg berkerak itam..terbaik lah mende nie..bdn rase cergas skit nk bngon pg..boleh jual la bnde ni smpai bile2..hehe
bump utk tt
produk bagus dan berkesan
deal ngan TT pun senang
:)cgrock:)cgrock:)cgrock




Testimoni dari LOYAL CUSTOMER SAYA - CLONEAID (CG MEMBER)



barang dah sampai. tu dia, lepas pakai terus rasa ringan kaki. punya la byk toksin dia sedut. sampai hitam aah footpatch tu. mmg terbaik la benda ni. btw, benda ni kena repeat berapa hari eh? hari2 selamat ke? tulisan cino, den tak paham. hahahaaa

lupa nk bg rating.:)

recommended seller..fast response..
bayar trus dpt brg x smpai 2 hari..pos ke kedah :)cgrock
saya pernah beli sblm ini dgn misscordelia.. superb.. igt nk beli lagi and nk tau harga bagi Ginseng patch 100 pieces. PM or email me [email protected] .. tq...
salam, hi miss TT
dah pakai semalam, alhamdulillah hasilnya sama mcm dlm gambar..testimoni lengkap saya akan beri lepas dah pakai byk kaliye, cuma saya risau juga nk pakai selalu sebab tgh mengandung, huhu..expiry date nya bila?? nak pakaikan untuk mak pulak.pastu eye patches tu menarik tp nak tahu halalke tidak ye? takde tulis ingredients plak kat situ..tolong ya tt, jawab kemusykilan saya, thanks in advance.
sis,

foot patch nie mmg tbaik la
kalo bdn rs sengal2, lesu n rs berat...
mmg suggest pki bende nie...
bdn rs ringan even tido 3-4 jam je sehari...
selain tu sape2 yg demam @ pening2 blh pki foot patch nie...
Insyaallah dpt mengurangkn @ mhilangkn tanpa mkn ubat...

skg tgh cube kt mak sy...
die kate kaki still saket2 mgkn sbb toksin bkumpul kt kaki blom abis lg...
kn tgk lm skit utk tgk hasil..

berbaloi baloi
salam...

smlm dh sampai footpatch nie..mlm terus pkai, mase memula pakai tu.kaki mcm gtal2 sikit..pastu rase mcm di tarik2 kt tpk kaki 2..pg td bukak...MasyaAllah...hitamnyer..begitu byk toksin dlm bdn ku ini...hhuhuh.. tq ye LITTLE MISS DOCTOR...
dah seminggu pakai mmg best lar...
bgn jer pagi tgk mmg hitam jer kat pelekat tuh...
dah la belendir2 lak...
byk betol larr...toksin dlm bdn...

selalunya kalau pagi2 mmg kaki akan rasa lenguh2 tp bila guna nih kurang ckit lenguh tuh...dan ader hari takde lenguh langsung,
pastuh....tido pon nyenyak...:)cgrock:)paid

cuma nak tanya pd TT...mcm mana nak guna utk rendam kaki tuh?
takde penerangan ttg cara penggunaan...so sampai sekarang tak pakai2 lagi...
juz rendamkan kaki dlm air paip yg dicampur serbuk tuh ker? :-?
foot detox ni mmg best:)cgrock:)cgrocksaya ari tu pakai kat bahagian depan telapak kai..lenguh2 bahu mmg hilang..sedap jer rasa...saya baru jer siapkan brochure footdetox ni..letak kat tpt kerja..survey market..tgkla sambutan..klu ada nnt saya order lagi ngan sis ok...:D
yer..saya dah pakai koyok kino sblum nie..biasa pakai,tapi jarang2 jugak yelah 10 sepasang sehinggalah naik RM16 sepasang,ade kedai lain jual Rm 29 sepasang!!dah maleh dah beli lagi.
sehinggalah miss jual,saya order lagi sbb puashati...tu yng penjimatan sebanyak 14 ringgit sepasang.:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)paid
da pakai da....
sy, ayah, adik llki sy n mama sy.....
mmg nmpak perbezaan....
ap yg sy nmpak.....foot patch yg sy pakai...just hitam n ad sket air.....
ayah n adik llki sy...hitam dan byk sgt air.....
mama sy...xde pape...sbb dia pakai terbalik....
hi hi hi...
pape pon...if ok....insyaallah sy akan order lagi dr sis.....hi hi hi!


Seseorang perlukan berada Kotak yer?

Ingin tahu
Dila
saya tak jual dalam kotak tapi ikut brapa keping. sampai dah tak hitam or berminyak lepas awak pakai tu..kira dah ok la. tapi toxin ni jadi sbb pemakanan, so kalau jaga pemakanan, insyaAllah.

.....................................................

Testimoni latest dari puteriwang (21/1/2009) :D

Smlm dpt.. mlm smlm terus pakai.
Xkira ah nak tepek gak gamba.. hahaha!

B4 pakai... puteh la kan.
pakai kul 12.45am


Ini hasilnya pada 6.15pg.. terkujat den! :eek:


Ni kena pakai tiap2 minggu ke apa kak miss?

Testimoni latest dari edu_gen :D

ni la hasil setelah 4 jam...(xpnah buang toksik dlm bdn sejak 22thn..haha)



**nk tambah order g kot..papehal sy gtau..nk suh famili cube lak..

Dah sampai.. Mekasih mekasih..

Cepat betul sampai.. sampaikan lupa nak guna tertangguh 2-3 hari.

Eye mask tuu belum guna lagi.. kasi toksik buang dulu lepas tuu baru guna eye mask.. lepas tuu baru mata cun kot... sebab toksik dah tak dak... hehehe

Semua stok baru dah habis yerr? ada lagi ker? kalau ada, ingat nak terus order second batch, rugi laa pulak order sket jer.. keke..

Pakai sama jer rasa cam kinomitsu. Dulu pernah guna Kinotmitsu, cuma yang tak larat sebab harga Kinotmitsu tuuu mahal sangat. Rasa pakai , mcm biasa laa, memula tapak kaki tuu tinggling laa kan.. cam kena geletek manja.. adui aduii jangan la geletek:sengih:

okay, ni testimoni bergambar, aku nak bukak pun sendiri geli tgk lekit2 tuu.. tak sangka banyak betui toksik yang terkumpul..:

sec nite pakai
tapak kaki saket sangat... mcm ada benda yg tarik2.. sampai terjaga dari tido sbb ngiluuu yg amat. tp cuba tahan je...

3d nite pakai (smlm)
ok je rasa... dah tak menarik sangat. rasa mcm panas2 je... so far semalam tido lena balik...

perbezaan yg terasa, selalunye, susah nak tido. sejak pakai dari hari pertama, hari kedua dan ketiga (semalam) mata tak tahan... jam 12 je mmg rasa ngantuk. klu tak jam 3 4 baru dpt tido...
bagus laa foot patch neh ^^
fuh gyler cpt..
selasa m2u..
rabu sampai..
mlm td 1st nite pkai.. (me & hubby)
pg td bukak pelekat..
itam melekit.. erkk byk toksin..
badan rasa ringan..
rasa kurus sikit ah.. ker aku je yg perasan? haha

pastu bgn tido terus nk membuang..
lawas..

toceh missy.. mlm ni nk try lagik :D
 
Last edited:

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
pas tahun baru baru ada ke?
i nak order 30 keping..
berapa kos semua?
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
pas tahun baru baru ada ke?
i nak order 30 keping..
berapa kos semua?
stok ada cuma lepas thn baru stok berganda2 hehehe

10 keping RM23
30 keping RM69
Kos pos RM7
---------------------
Jumlah RM76
---------------------


Successful trading list continue :D


zamri: 60pcs
building: 30pcs
lestari17: 10pcs (LC001802167MY)
nurmillionaire - 30pcs (LC001802241MY)
Hanif: 10pcs (LC001802238MY)
Normaliana: 50pcs (CD160845285MY)
Fahry: 100pcs
Nik Khairul: 10pcs (LC001802224MY)
onestopgallery: 2000pcs
Zahlan: 200pcs
Noraida: 30pcs (CD160845325MY)
Amalina: 30pcs: (CD160845360MY)
Eddy Anuar: 100pcs (CD164659080MY)
misszai: 1000pcs (CD164653192MY)
Nurafidah: 50pcs (EN213358035MY)
misstake: 200pcs
Nik: 30pcs (RD451613520MY)
haudli: 2000pcs
Julia: 300pcs
nurhafiza: 100pcs (RD451618014MY)
Zulehsan: 50pcs (CD160844877MY)
Maisarah: 61pcs (CD160844917MY)
Norwani: 300pcs (CD16465925MY)
Mohd Zaki: 400pcs (CD164656857MY)
Siti Shahirah: 10pcs (LC001802198MY)
Khairul Akmal: 20pcs (LC001802184MY)
Norliyanawati: 20pcs (LC001374432MY)
Ghazi Azri: 65pcs (EN301274905MY)
Zameer: 1000pcs (CD163833745MY)
Datuk_nasx: 1000pcs
pu2_cute: 2000pcs
julia: 400pcs (CD160239201MY)
irfan: 1000pcs (COD)
rosman409: 800pcs (COD)
Luttfi: 30pcs (LC001372944MY)
Amelia sofie: 20pcs (LC001372958MY)
Nizar: 50pcs (LD100549699MY)
Normashuri: 10pcs (LC001372961MY)
Mohd Azli: 30pcs (LD100549682MY)
Dahniar: 20pcs (LC001372975MY)
Mohd Shsh Indra: 100pcs
Nizar: 100pcs (EN301274295MY)
Mior Ruzaini: 10pcs (LX437477117MY)
Mohd Faizal: 20pcs (LX437477148MY)
Hamdya Muhaina: 20pcs (LD100078484MY)
Aifiah: 50pcs (EN313052747MY)
Afham: 62pcs
Syed iswadi: 15pcs
mifard: 10pcs
Mohd Farouk Kamal Osman Kamal - CD168375401MY (100pcs)
Julia Bt Mohammad - CD168375429MY (500pcs)
Ariffin Edin - CD168375375MY (1000pcs)
Ina - EN315099557MY (100pcs)
Suriyati - COD (Monorail Raja Chulan) (100pcs)
Fahmi - COD ((Monorail Raja Chulan) (50pcs)
Masriza - COD ((Monorail Raja Chulan) COD ((Monorail Raja Chulan)

and many more...saya update tracking no hampir setiap hari..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register