BTC USD 57,675.3 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Original Apple iPod 30GB (Photo) White - Murah!!!

emag1881

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2008
Messages
838
Reaction score
7
Points
15
100% ORIGINAL USED APPLE + hp iPOD PHOTO 30GB WHITE - CHEAP!

These are original Apple iPod Photo 30GB MP3 player made for HP marketing distribution (HP part number: PS492AA). See pictures of apple & hp logo prints.


*Storage capacity - 30GB


*Color - White

*Like new condition and show slight scratches in the front and back casing from sign of use

*fully tested and in perfect good working condition

*original battery inside and can hold charge to 48 hours on standby and at least 10 hours of audio playback



*Price - RM380.00 per unit including pos laju

*Comes with USB charger, Sync USB cable, earphone.

*No manual or iTunes CD software included. Both manual and iTunes latest software can easily downloaded from the internet


Interested, please YM : emag1881 :)
email : [email protected]

ipod1.jpg


<BR>

ipod3.jpg


<BR>

ipod2.jpg




My Second posting
Swatch Irony ( Original )
Aku beli nie time aku kat US @ USD 190
So skg nie aku nak jual RM250 jer
Sila refer kepada Picture

DSC00998.jpg

DSC00999.jpg

DSC01000.jpg

DSC01001.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
2rat++...
hehehe, jgn mare ek tuan tanah..saje je tanye kot2 blh.. :)
 

emag1881

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2008
Messages
838
Reaction score
7
Points
15
ala bro murah sangat tu heheheh up la siket ke RM350 ker, lagi pun ipod ni yg bestnya boleh simpan file macam pendrive tu, auto x yah nak download driver lagi heheheh, so far yg aku pakai ipod nie aku respect batteri dia lah :d
 

emag1881

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2008
Messages
838
Reaction score
7
Points
15
30gig capacity huhuhu aku pun tak tau nak isi lagu apa lagi terlalu besar
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
aku mmg tgh cr ni.. plan aku nk bli yg sony walkman, dh survey, hrga 229 tp 2gb je. yg ni 30gb jgk la... xtau nk plih yg mana
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register