To Sell Organic Wick untuk E-Cigarette. Alternatif untuk Silica Wick

CG Sponsors




angah83

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,121
Reaction score
84
Points
70
PENGISYTIHARAN TUTUP KEDAI

salam tuan²..

dukacita dimaklumkan yang stok organic wick yang sy tunggu xkunjung tiba. maka dengan ini saya secara rasminya menutup kedai ini. maaf diatas segala kesulitan yg berlaku dipihak tuan².

untuk pengetahuan tuan² semua sy telah beralih daripada menggunakan organic hemp twine cord ini kepada kapas. Ianya lebih murah, mudah didapati dan rasanya lebih pure & clean.

payah nak cerita, maka saya ingin mengajak tuan² menonton video yang saya buat dibawah ini. selamat menonton. :)paid:)cgrock

sekali lagi sy memohon maaf dan ampun. Selamat berpuasa :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZPLl1V3aaeI

http://www.youtube.com/watch?v=NqPbtBJ8Zpk

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Assalamualaikum..

Saya ada menjual Organic Wick untuk E-Cigarette.


Keterangan barang

Panjang 1 unit: 5 meter
Ketebalan: 1mm - 1.5mm
Harga 1 unit: RM 15
Kos Pos: RM 3 [Pos Ekspres], 3 unit dan keatas RM 6 [Pos Laju]
COD: Ukay Perdana, Giant Taman Permata, Restoran NZ Wangsa Maju.
Sila PM saya atau SMS/WhatsApp untuk tempahan dan butiran pembayaran.

SMS/WhatsApp:


Terima kasih. :)paid :)cgrock

Stock Availability

>> 0 << InsyaAllah, akan datang saya bawa masuk Organic Wick yang bersaiz 2mm dengan 12 helaian/jalinan (strands)

Video

http://www.youtube.com/watch?v=fGZ5fwMaUI0

http://www.youtube.com/watch?v=8wduf7PYH2M

Tips menggunakan Organic Wick
  • Tinggalkan sedikit ruang semasa melilit kanthal. Jangan lilit terlalu ketat. Organic Wick akan sedikit mengembang apabila dibasahi e-liquid.
  • Uraikan (untwist) hujung Organic Wick untuk menambah kadar penyerapan e-liquid.
  • JANGAN DRY BURN ORGANIC WICK SEMASA IA KERING. Ia akan menyebabkan organic wick hangus/terbakar/putus. Gunakan 2-3 titik e-liquid untuk membasah/melembabkannya.

Senarai buyer

Via COD
  1. gas-wumi (10 meter)
  2. sangbadut (15 meter)
  3. danzig_08 (5 meter)

Via Postage
  1. zulmivec (10 meter) Delivery Status: Received
  2. protozuaqs (5 meter) Delivery Status: Received
  3. tokmung (5 meter) Delivery Status: Received
  4. ceklifxsniper (5 meter) Delivery Status: Received
  5. JeBaRT DuRHaKe (5 meter) Delivery Status: Received
  6. koleksimistik (5 meter) Delivery Status: Received
  7. moskau12 (20 meter) Delivery Status: Received
  8. AloneInTheDark (5 meter) Delivery Status: Received
  9. Mr Rashid (5 meter) Delivery Status: Received
  10. Jiraiya-sama (5 meter) Delivery Status: Received
  11. MOHD FIRDAUS KUSHAIRI (5 meter) Delivery Status: Received
  12. tm1 (5 meter) Tracking Number: LG159817503MY

Senarai reserve (Limit 20 meter) [FULL]

  1. [STRIKE]danzig_08 (5 meter) jiran je ni. opis sbelah² bangunan je.[/STRIKE]
  2. [STRIKE]Jiraiya-sama (5 meter) tunggu GB Dripper IGO-L katenye..[/STRIKE]
  3. [STRIKE]brozul (5 meter)[/STRIKE]
  4. [STRIKE]tm1 (5 meter)[/STRIKE]

Testimoni

recommended seller, setakat aku gune organic wick ni, rase liquid memang berbeza bile gune silica wick

rase organic wick ni lebih pure :D
sokong 100%...lg syok wat double..:)cgrock
baram das sampei takdis...

letak kat cobra clone,
sbb lubang cobra ni dalam 2mm kot,
aku double wick masuk kat dalam tank..

yg lilit coil buat 4 lapis,
asap memang terbaik..
lagi banyak dari silica wick 3mm...
cepat hangit ler bro organic wick...:)):))

terpaksa recoil baru tadi...
mula2 vape tadi pun ada rasa wick...
tp asap memang terbaik....:D:D:D






terbaaekk la bos organic wick tu... :D

hehe... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
. ...ok , dah siap ngetest ..guna kanthal 0.2mm kot ...

..... test guna liquid murah - strong mint + 2 titik tavia dlm tank ( guna syreen ) jenama seven e-juice ( rm 10 utk 10ml ) sbb yg lain dah habis .. :((

.. hasil >>>>>> MAK :)):)):eek::eek:DATUK !! MESH DAH BOLEH TOLAK TEPI ! :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
parking dulu bro...

kanthal ada skli tak?
 

Jiraiya-sama

Fun Poster
Joined
May 2, 2008
Messages
906
Reaction score
3
Points
15
Aku nk book dulu 1 unit lg seminggu dr skang br nk amik.
Reason: nk tggu tank Igo-L yg gb tu sampai dulu.. Buat masa skang aku x pakai tank yg berasaskan wick.
Kalo brg laris sgt tggal last unit, PM aku, aku sambar terus k TT
 

tokmung

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2013
Messages
2,646
Reaction score
8
Points
25
peh tt... bak mai 1unit...pm2
 

bspitih

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
3,078
Reaction score
2
Points
25
mcm berminat je nie...test organic camne asap plak :))
 

angah83

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,121
Reaction score
84
Points
70
parking dulu bro...

kanthal ada skli tak?
maaf bro.. kanthal blom sampai.. spatutnye sampai skali dgn wick ni. tgk lg 2-3 hari lagi mungkin sampai. Kanthal A1 32AWG. :D
 

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,081
Reaction score
58
Points
135
recommended seller, setakat aku gune organic wick ni, rase liquid memang berbeza bile gune silica wick

rase organic wick ni lebih pure :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register