BTC USD 32,687.1 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

org jepun memang pandai bersopan- santun dan berjimat.

mujhi

Active Member
Joined
Jul 19, 2007
Messages
1,570
Reaction score
36
Points
40
ooo sana call mahal, sms free kot. kita ni kalau call tak jawap lagi lah nak call dan kalau tak jawap ada gak dok maki sorang2. bukan nak fikir orang tu sedang makan,tengah drive(kecuali kat malaysia sebab sambil menunggang motosikal pun cekap bersms),sembahyang,tidur atau kat tempat yang tak leh jawap call.
 
Sponsored Post

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
yakuza kat jepun pon berdisiplin
contoh
kalau diorang hisap rokok kat taman
diorang tak buang merata-rata lepas hisap
tapi diorang simpan dalam poket
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
btul gak tu...kita kena sms dulu....
klau ok oklah...
 

frybeez

Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
1,575
Reaction score
6
Points
25
huhu..
tabiatku serupe cm org2 jepon tu lah...
xsangke lak..
 

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
tapi dlm disiplin2 pun ade gak selekehnya..bulu bwh tu x reti nak cukur..sampai tutup anu tu..
 

maibee71

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
6,785
Reaction score
17
Points
65
Yaa jujur, amanah. bab zalim tak berperi kemanusiaan pun ada gak ye. jangan lupa WW2!!
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
call ni kadang2 tinggal voicemail, tu yang tak best tu..
rugi dah 1 minit...
tak silap aku celc0m pny kalau voicemail, kena byaq charge tu.. huhuhu
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
contoh email...ko tgh sibuk ke...aku nak call ni
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
jika kita asyik pandang kelemahan....maka kita pon lemah..

yng baik kita ikut...yng tak baik tokserlerr...
 

paktam

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
588
Reaction score
2
Points
15
kita kena ikut byg baik la..yg jahat jgn ikut..tp kita kaji konsep kejujuran org jepun ni..mcm mn diorg bleh jujur sgt..tu kita kena kaji.. br la tak byk dok makan duit haram..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register