BTC USD 42,500.2 Gold USD 1,748.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Orang kena baham dengan harimau

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
ngeri betul aku tengok kesian pun ade ish ish klik sini untuk download korang tengoklah ngeri woooo harimau tu selamber jek dah macam kucing makan tikus.....:((
 
Sponsored Post

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
pihak zoo kate takmau tembak harimau tu sebab limited edition (nearly extinct punye binatang) ape pendapat korang?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Pehh sengal betoi lu nie....
wat lawak ker apa... :))
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
eh yeke? aku salah eh ? sory ek.... bdk baru... so mcm mane nih?
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
cmana aku nk alihkn thread ko ke secsen lain nih..:)):))
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
mcm mane nak pindah ek? aku tak perasanlah bro sorry....
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
dari td aku cari mcm mane nak wat thread baru last2 salah thread plak malu betul aku :(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register