BTC USD 62,149.2 Gold USD 1,768.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Orang JOHOR Kene Tengok Bende Ni!! Barang Baik!!

esyamissu

Banned
Joined
Jun 26, 2010
Messages
27
Reaction score
2
Points
8
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saye ade menjual t-shirt " I Love Johor" seperti design dibawah:

newposter.jpg


Baju dah siap, tapi kuantiti tak banyak sebab nk try test market.
So, kalau ade sesiape berminat boleh order. Memandangkan kami baru berniaga, kami ade menyediakan guarantee kalau dah beli tak puas hati dengan kualiti baju, boleh pulangkan baju dan kami akan refund. Kami utamakn kepuasan pelanggan kami =)

Harga : RM23.00
Promosi : RM26.00 termasuk kos POS LAJU ( Kami tanggung separuh harga pos. Jimat RM3.00)
Material : 100% cotton, Round Neck
Measurement : XL L M S
Shoulder 20 19 18 17
Waist 22.5 21 20 18
Length 29 28 27 26
Sleeve 9.5 9 8.5 8

Kalau sesiapa berminat boleh hubungi :
Phone: 017-3295495 (Aisyah)
ym: ecaca_ulala


kami juga ada blog dan fb sendiri. maklumat mengenai fb dan blog ade di poster kat atas.

Dibawah adalah gambar2 yang telah dicantumkan:

Jom dapatkan sebelum habis =)
Harap menyokong kami =)


johorcompile.png
 
Last edited:
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
LOVE KEDAH takdak ka ,..?? :-S :">
 

esyamissu

Banned
Joined
Jun 26, 2010
Messages
27
Reaction score
2
Points
8
boleh je kalau nak..
tp kene kumpul order dulu lah =)
dalam 20 helai pon dah ok =)
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
sebagai org johor, aku dah tengok. :)
 

esyamissu

Banned
Joined
Jun 26, 2010
Messages
27
Reaction score
2
Points
8
untuk negeri lain, kami boleh buatkan with our own design..
tp kene kumpul order dalam 20.. =)
kalau ade design sendiri pon boleh..
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
hehehe..thanks sebab sudi menjengah =)
kalau berminat boleh order..
beli lebih dari satu boleh dapat diskaun..

takde masalah ..... klu ada gesa nanti aku beli :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

veaz_azr

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,378
Reaction score
4
Points
30
kawe org johor gak..riverplate,pontian..kne oda nih..

kasi bump sket!!!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register