Orang dibaham singa

CG Sponsors




glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
ni lagi satu video pelawat kat blog aku bagi.... yang lepas orang dibaham harimau ni orang dibaham singa pulak, aku dah try upload kat youtube, berejam x siap2 so download jelah senang..... nak download? Klik sini
 
Sponsored Post

malaysianhot

Freshie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
ish mengerikan.... singa ngan harimau ni same je jahat tau... :(
 

malaysianhot

Freshie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
org tu rakyat malaysia jugak ke? nape tak keluar berita? ke dah lame video nih?
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
dah memang makanan dia nak wat camne... kalau camtu mesti lembu/ayam pun kate manusia nie jahat...:p:p
hehe betol gak tu.... singa kata aku nak mkn pun salah ke? takkan nak bg diorg makan kacang panjang plak kot :eek:ekeke
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
weii.. aku tak leh donlod guna rapidshare la bro..
ko bagi ar nama blog tue..
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
lah, kene download gak ker? adess..
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
78
Points
120
adesss...singa plak....ngeri aku tngok...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register