Santai Orang dah kawin muka cepat tua ??

Recommended Brokers


DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,661
Reaction score
893
Points
166
Betui ka.. Ini dari pemerhatian den la..

Orang lelaki kalau da kahwin, kalau dia boleh control keluarga, muka muda, dan muka bini plak yang nampak tua..

Sebaliknya, kalau orang perempuan yang dah kahwin, dan boleh control keluarga, muka lelaki nampak tua..

Ada byk kes gak den tgk, muka laki dia dari smart, terus nampak tua. muka bini muda je..

Sama jugak sebaliknya.

Betui ka ??

Den lom kahwin, tak tau lagi.
 
Sponsored Post

silasroon

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
3,034
Reaction score
689
Points
71
Pada pendapat cheq yang dah kawin ni.....soal muka cepat tua bukan masalah kawin ke tak kawin, control ke tak control.....tapi masalah cukai.....cukai itu ini yang menyebabkan muka cepat tua.:)):))
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,904
Reaction score
1,867
Points
141
tak tahu lah..
mungkin tgk atas faktor hormon, dna, baka, dan lain2 jugak...kot..

kdg2 bnyk fikir mslh pun menyebabkan hormon jd x tentu
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,832
Reaction score
499
Points
131
Tak kot rasanya,perempuan tu cepat tua...

Den rasa mcm tetap macho macam Rock Hudson...:D
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,661
Reaction score
893
Points
166
kira lg byk masalah, aura lelaki cpt hilang la kiranya ??

Tu yg ada jd kurus keding, muka cengkung
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,333
Reaction score
143
Points
73
tak juga tt, byk faktor juga sebab....

pernah ada orang datang rumah aku.. lepas tu tanya " mak ada kat rumah dik?"
aku cakap " mak kat kampung, ni rumah saya... ada apa ya?"

nmpk muda sgt ke aku...hahaha
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,661
Reaction score
893
Points
166
tak juga tt, byk faktor juga sebab....

pernah ada orang datang rumah aku.. lepas tu tanya " mak ada kat rumah dik?"
aku cakap " mak kat kampung, ni rumah saya... ada apa ya?"

nmpk muda sgt ke aku...hahaha
maksud den, kalau tak laki, muka pompuan tu tua..

kalau dua2 muda. maksud dia keluarga tu senang dan ceria..
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,676
Reaction score
199
Points
73
tak juga.
aku still look young and dangerous
klu ngurat student u or kolej....aku yakin ley dpt lg.cuma xda masa dah
ok tak tt?
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,467
Reaction score
36
Points
120
Pada pendapat cheq yang dah kawin ni.....soal muka cepat tua bukan masalah kawin ke tak kawin, control ke tak control.....tapi masalah cukai.....cukai itu ini yang menyebabkan muka cepat tua.:)):))
setuju..haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register