BTC USD 48,957.8 Gold USD 1,786.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Orang Baru Tapi Lama...

jebateja

Freshie
Messages
38
Joined
Dec 23, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
Salam semua...Saya dah lama mendaftar tapi baru nak aktif...

Serba sikit pasal saya...

- Bekerja kilang sebagai QC dalam bidang automotif ( suka sangat lepak kat segmen automotif...)
- Lahir kat Melaka, membesar kat mana2 sebab ayah ASKAR MELAYU...sokmo pindah randah. Now mak ayah kat N9 dan saya berkerja di Selangor.
- HOBI...SUKA baca buku tentang PERTAHANAN ( tentera daaa ), Sejak main ebay SUKA sangat listing2, SUKA tenguk duit kat PAYPAL bertambah dan sangat2 SUKA buat dan try resepi puding.

Apo yang terlebih terkurang harap HALAL kan...salah silap harap tegur...( baru je kena sound dengan moderator....aiyaaa....maap Malaysia...)
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Messages
11,754
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi jebateja,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi jebateja,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

kalau

CG Top Poster Club
Messages
48,563
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
alamak......niubi pun dah kena saman?

neways.......selamat datang ke CariGold.......
 

isolectwar

Active Member
Messages
1,832
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,832
Reaction score
5
Points
35
welcome here...

p/s: g mintak maap ngan tuan mod kita tu...
 

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
Salam semua...Saya dah lama mendaftar tapi baru nak aktif...

Serba sikit pasal saya...

- Bekerja kilang sebagai QC dalam bidang automotif ( suka sangat lepak kat segmen automotif...)
- Lahir kat Melaka, membesar kat mana2 sebab ayah ASKAR MELAYU...sokmo pindah randah. Now mak ayah kat N9 dan saya berkerja di Selangor.
- HOBI...SUKA baca buku tentang PERTAHANAN ( tentera daaa ), Sejak main ebay SUKA sangat listing2, SUKA tenguk duit kat PAYPAL bertambah dan sangat2 SUKA buat dan try resepi puding.

Apo yang terlebih terkurang harap HALAL kan...salah silap harap tegur...( baru je kena sound dengan moderator....aiyaaa....maap Malaysia...)

mcm ruangan berkenalan kat majalan URTV plak...semua detail disebut..heheheh
 

jebateja

Freshie
Messages
38
Joined
Dec 23, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
alamak......niubi pun dah kena saman?

neways.......selamat datang ke CariGold.......

Adehhh...tu arrr pasal...tapi memang salah kita...nak buat macam ne...ahakz...salah totap salah.....

Terima kasih ye...err...KALAU...( best gak nick...)..ahakz
 

atlantis

CG Top Poster Club
Messages
35,221
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
semoga anda bergembira sepanjang berada di sini.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register