To Sell ONline tshirt-harga test market-anda tentukan-

CG Sponsors




rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
Meh ler tengok....
lepas tu korang cuba teka berapa rega aku nak letak ini...:D
Korang letak la harga yang patut padan....:)cgrock
(idea zero-tak tahu nak tulis apa-tgk gambar dah ler)








Ini la baju yang ada..banyak lagi rekaan disediakan
berapa rega korang nak?:)cgrock
 
Sponsored Post

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
ini koleksi sebegini pulak...
tshirt kualiti









ini pun banyak juga design yang cun cun...
anime manga ada juga,yang hiphop,yang shuffle,yang skateboard
korang jugak yang letak harga..:D
letak harga pada patut la...:)cgrock
 

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
Tak per tak per cuba teka...
Simple bisnes aku untung korang untung
sapa nak pawah ehh nak bulk order lagi la untung...
Ini aku nak letgo secara besaran2 sebab harga kalu aku bagi untuk bulk order
mahu pitam jiran sebelah rumah korang...
 

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
borong rm15 sehelai
kena order banyak la...
30h3lai keatas
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
klo beli 1 helai nk test dlu blh?rm19.90 ok?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register