Ong Bak 2 (2008) - Released 5th Dec (Thai)

CG Sponsors




kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
mesti korang pernah tengok citer Ong Bak dulu kan? kali ini Tony Jaa beraksi lagi dalam ong Bak 2. bukan sequal daripada Ong Bak yang asal, tapi kisah baru dengan tajuk yang sama.

ini trailer dia...movie ni dah release kat Thailand pada 5 December lepas..

http://www.youtube.com/watch?v=3wMNQwF2Wk4

dan ini pula ialah laman web rasmi : http://www.ongbak2themovie.com/

jom layanzzz
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Tony Jaa memang Best....
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
fuh,best ni.....
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
aku pernah tgk video rehearsel dia mmg power..
rasa kalau dia fight yang kena skali leh mati ooo...
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
perghh.. syiok nih.. ongbak 2 ni dia jadi orang asli ka pa??.. :-?
 

kyogaia

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2007
Messages
274
Reaction score
0
Points
10
aaaargh...bole jadi gila siot...nie citer mesti tengok nyer.....
 

hnnnhh

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
kena tunggu DVD ni..atau dah ada ke torrent boleh download?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register