BTC USD 19,902.8 Gold USD 1,709.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Onexox Unlimited Data, Unlimited Hotspot dan Unlimited Calls

bob76

Legendary Member
gem
Messages
16,296
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,296
Reaction score
70
Points
120
apa kelebihan black berbanding biasa? yg biasa ada 28 bulan validity kan?? yg black macamana/..
 
Sponsored Post

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35
apa kelebihan black berbanding biasa? yg biasa ada 28 bulan validity kan?? yg black macamana/..
1. semua data, talktime dan sms yg tak digunakan akan dibawa kehadapan. Yg biasa, data yang telah diaktifkan perlu digunakan dlm masa 30 hari.
2. rate panggilan flat 15 sen jika minit panggilan habis. Tiada DA/MA
3. Ada advance credit
4. Ada data roaming(masih dlm tempoh percubaan)
 

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35
49587789_2570312009662200_5900684353398112256_n.jpg



PANGGILAN TANPA HAD! :D
Cuma RM59 Sebulan.

Kepada pengguna prepaid Onexox, jom upgrade!
Kepada anda yg belom mencuba, jom try. Boleh kekalkan no lama. TIADA KONTRAK!

WHATSAPP 016-7186034 UNTUK INFO LANJUT!!! :)cgrock


#onexox #onexoxblack #b39plus20​
 

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35
49587789_2570312009662200_5900684353398112256_n.jpg



PANGGILAN TANPA HAD! :D
Cuma RM59 Sebulan.

Kepada pengguna prepaid Onexox, jom upgrade!
Kepada anda yg belom mencuba, jom try. Boleh kekalkan no lama. TIADA KONTRAK!

Cuba, try, test dulu ONEXOX BLACK. Pakai puas hati, teruskan pakai.
Ajak rakan2 pakai, dapat 6% hibah user get user setiap kali rakan2 anda bayar bil. Kalau nak lagi lebih jom jadi DEALER!:)paid

WHATSAPP 016-7186034 UNTUK INFO LANJUT!!! :)cgrock


#onexox #onexoxblack #b39plus20​
 

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35
49587789_2570312009662200_5900684353398112256_n.jpg



PANGGILAN TANPA HAD! :D
Cuma RM59 Sebulan.​

RAHSIA PASIF INCOME ONEXOX!:)paid

:cool:Langkah 1: Try jadi user #ONEXOXBLACK. Cuma rm59 sebulan korang dpt Unlimited calls ke semua local networks dan 12GB + 100sms. Data dan sms yg tidak digunakan akan dibawa ke bulan hadapan. Pakai puas hati, teruskan pakai. TIADA KONTRAK!

:cool:Langkah 2: Bila pakai puas, secara automatik akan bercerita tentang #OnexoxBlack ni. 6% hibah untuk korang setiap kali user yg anda perkenalkan membuat tambah nilai/bayar bil. Nak lebih lagi?? Ok, follow langkah 3;

:cool:Langkah 3: Upgrade jadi dealer. Jika anda betul² paham tentang kelebihan #OnexoxBlack, potensi bisnes telco dan sedikit guidance dari saya, InsyaAllah anda akan berjaya. Kita mulakan dgn famili, sedara mara dan rakan² baik dahulu...

:cool:Langkah 4: Dah ready! Ok jom, rembo. Kita jumpa public.. Ada lebih 45 juta org user hp kat Msia. Ramai yg tak sedar bulan² diorang kene sakau dgn Telco M, C, D, U.......

:cool:Langkah 5: Ajak user² upgrade jadi dealer. Guide diorang. Yg mana mcm lemau tu, suntik sikit semangat. Tapi jgn sampai buang masa korang pulak. FOKUS PADA YG BERMINAT! Dari penjual simkad, korang belajar cara jadi distributor pulak.... 10% dpt, 2% dpt, 1% dpt, % jual erecaj dpt, % jual sim dpt, dll....

:cool:Langkah 6: soon....

:cool:Langkah 7: soon...

Nak try #OnexoxBlack? http://Pmsini.com/0167186034/SayaNakTryOnexox

Telegram: https://t.me/joinchat/JN-I_BXqzqSVCUus_qMR6g

:)cgrock:)cgrock

#onexox #onexoxblack #b39plus20
 

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,776
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,776
Reaction score
1,523
Points
206
boss .. mana bagus / beza

Okyoo by Maxis (rm40) data 8 gb
+ unlimited utube wasap insta pubg
(pilih 4 unlimited apps) + unlimited call + sms

VS

ONEXOX BLACK
 

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35
B89DB.jpeg



DATA BESAR YG SOLID & PANGGILAN TANPA HAD!
Cuma RM89 Sebulan.

RAHSIA PASIF INCOME ONEXOX

✅Langkah 1: Try jadi user #ONEXOXBLACK. Cuma rm89 sebulan korang dpt Unlimited calls ke semua local networks dan 100GB + 200sms. Pakai puas hati, teruskan pakai. TIADA KONTRAK!

✅Langkah 2: Bila pakai puas, secara automatik akan bercerita tentang #OnexoxBlack ni. 5% hibah untuk korang setiap kali user yg korang perkenalkan membuat tambah nilai/bayar bil. Nak lebih lagi?? Ok, follow langkah 3;

✅Langkah 3: Upgrade jadi dealer. Jika anda betul² paham tentang kelebihan #OnexoxBlack, potensi bisnes telco dan sedikit guidance dari saya, InsyaAllah anda akan berjaya. Kita mulakan dgn famili, sedara mara dan rakan² baik dahulu...

✅Langkah 4: Dah ready! Ok jom, rembo. Kita jumpa public.. Ada lebih 45 juta org user hp kat Msia. Ramai yg tak sedar bulan² diorang kene sakau dgn Telco M, C, D, U.......

✅Langkah 5: Ajak user² upgrade jadi dealer. Guide diorang. Yg mana mcm lemau tu, suntik sikit semangat. Tapi jgn sampai buang masa korang pulak. FOKUS PADA YG BERMINAT! Dari penjual simkad, korang belajar cara jadi distributor pulak.... 10% dpt, 2% dpt, 1% dpt, % jual erecaj dpt, % jual sim dpt, dll....

Dapatkan Onexox Black B89DB untuk data yang lebih besar dan laju!
Juga tersedia dalam bentuk eSIM.

Jom beli secara online di sini: http://xox.onexoxonlinestore.com
Penghantaran PERCUMA!!!

Ingin memiliki link affiliate seperti di atas?
Wasap saya segera @ Bisnes Affiliate Onexox
:(paid:(paid:(paid
 

ipinos

Active Member
Messages
1,591
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,591
Reaction score
32
Points
35

Ultimate 35 1.jpeg
XOXeSIM 1.jpeg

Ini adalah senarai iPhone yg ada eSIM. Dengan eSIM korang boleh pakai lebih dari satu nombor. Kira mcm dual sim la...

27a1.png
iPhone 11
27a1.png
iPhone 11 Pro
27a1.png
iPhone 11 Pro Max
27a1.png
iPhone 12
27a1.png
iPhone 12 Mini
27a1.png
iPhone 12 Pro
27a1.png
iPhone 12 Pro Max
27a1.png
iPhone 13
27a1.png
iPhone 13 Mini
27a1.png
iPhone 13 Pro
27a1.png
iPhone 13 Pro Max
27a1.png
iPhone SE 2020
27a1.png
iPhone XR
27a1.png
iPhone XS
27a1.png
iPhone XS Max

Nak try eSIM, boleh terus dptkan secara online di kedai online abam ni
1f449.png
http://xox.onexoxonlinestore.com ada prepaid dan postpaid.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register