ONEXOX SDN BHD (1072886-D) - www.onexox.my

CG Sponsors




mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,021
Reaction score
521
Points
171
aku tunggu unlimited data plan onexox black sahaja.. ada ura ura akan dilancarkan pada tahun depan
 
Sponsored Post

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
aku tunggu unlimited data plan onexox black sahaja.. ada ura ura akan dilancarkan pada tahun depan
yang tak unlimited ni pun kadang-kadang terasa macam dah unlimited dah😂
try yang pelan b89db la tuan:)cgrock
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,494
Reaction score
22
Points
30
Cara paling mudah untuk dapatkan Simkad Onexox adalah secara onilne.
Free pos dan banyak nombor pilihan yang menarik disini👇


ONEXOX PREPAID



ONEXOX BLACK


Minat nak jadi dealer, boleh terus wasap saya disini:cool:

:)cgrock:)cgrock
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,881
Reaction score
22
Points
125
78854157_2860849613927097_36714574447116288_o.jpg
3c7d1db0-fdc6-4de6-93bf-20d1c8b99bc9.jpg


Alhamdulillah, Recognition dr MCMC...
Best MVNO 2018
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,494
Reaction score
22
Points
30
Cara paling mudah untuk dapatkan Simkad Onexox adalah secara online.
Free pos dan banyak nombor pilihan yang menarik disini👇


ONEXOX PREPAID (topup bila perlu)



ONEXOX BLACK (monthly)


Minat nak jadi dealer, boleh terus wasap saya disini:cool:

:)cgrock:)cgrock
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,244
Reaction score
1
Points
25
Maaf kalau salah tempat nak tanya.

Ada sesiapa jual data season tak? Terima kasih
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,386
Reaction score
49
Points
80
Onexox Black Better Than Postpaid, Guna Data sampai muntah !!!

Bukan basic data.
Tiada catu data ( capped speed ).
Internet laju 24 jam/7 hari seminggu atau lewat malam.
Tiada pecahan data, hari biasa atau hujung minggu.
Unlimited call ke semua rangkaian.
Data sehingga 100GB.
Hotspot tanpa had.
Tiada kontrak.
Bulanan mampu milik.
Tiada caj tersembunyi.

Best MVNO 2019
PC.com Best Product Of The Year 2019

KINI..ANDA BOLEH DAFTAR SENDIRI SIMKAD ONEXOX..
.
Beli secara online,urus sendiri dengan pihak syarikat.
Hanya pilih nombor, daftar dan tunggu simkad sampai depan pintu.
Pos percuma..
.
PREPAID -( 28 bulan tempoh sah)

BLACK- data burnproof https://xox.com.my/onlinestore/purchaseblack.php?Dlr=DYSD2809

ESIM - teknologi tanpa sim http://esim.xox.com.my/index.php?Dlr=DYSD2809

Nak erec, sim, topup dan lain2

#xoxmalaysia #onexoxblack #onexoxprepaid #onexox #B89DB #xoxmobile #carryforward #burnproof #28monthsvalidity #sayamestipilih
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,618
Reaction score
258
Points
91
Area Manjung meh jumpa teman yop/yong...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register