ONEXOX SDN BHD (1072886-D) - www.onexox.my

Recommended Brokers


mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,634
Reaction score
437
Points
81
aku tunggu unlimited data plan onexox black sahaja.. ada ura ura akan dilancarkan pada tahun depan
 
Sponsored Post

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
122
Reaction score
0
Points
10
aku tunggu unlimited data plan onexox black sahaja.. ada ura ura akan dilancarkan pada tahun depan
yang tak unlimited ni pun kadang-kadang terasa macam dah unlimited dah😂
try yang pelan b89db la tuan:)cgrock
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,479
Reaction score
22
Points
30
Cara paling mudah untuk dapatkan Simkad Onexox adalah secara onilne.
Free pos dan banyak nombor pilihan yang menarik disini👇


ONEXOX PREPAID



ONEXOX BLACK


Minat nak jadi dealer, boleh terus wasap saya disini:cool:

:)cgrock:)cgrock
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,875
Reaction score
22
Points
115
78854157_2860849613927097_36714574447116288_o.jpg
3c7d1db0-fdc6-4de6-93bf-20d1c8b99bc9.jpg


Alhamdulillah, Recognition dr MCMC...
Best MVNO 2018
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,479
Reaction score
22
Points
30
Cara paling mudah untuk dapatkan Simkad Onexox adalah secara online.
Free pos dan banyak nombor pilihan yang menarik disini👇


ONEXOX PREPAID (topup bila perlu)



ONEXOX BLACK (monthly)


Minat nak jadi dealer, boleh terus wasap saya disini:cool:

:)cgrock:)cgrock
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,235
Reaction score
0
Points
20
Maaf kalau salah tempat nak tanya.

Ada sesiapa jual data season tak? Terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register