ONEXOX 2019 ~ Ada Unlimited Call ~ Prepaid Tempoh Sah Panjang ~ Dapat Free Gift

Recommended Brokers


Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
betul ke akhir bulan ni onexox akan lancarkan plan internet tanpa had , seller onexox beritahu
Khabar angin mmg ada..
Tapi, kena tunggu pengumuman secara official dulu...
Tak berani nak bg tahu ada atau tak.. Takut tersalah bg info..

Sebab sya pun belum terima apa2 maklumat..
Dealer/seller lain sya tak pasti la, kalau2 mereka dah dpt info pasal tu..
 
Sponsored Post

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
Get our Happy Hour deal (333 Mins + 500 MB @ RM30) today! Details are below.

Happy Hour 333 Minit + 500 MB
Date: TODAY (05 September 2019)
Code SMS: YES to 23388/22111
Price: RM30

Extra 1 pcs Voucher TEALIVE for each purchase via XOX BLACK APP ( MyXOX App )
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
Plan Onexox Prepaid

Pm sya utk list nombor terkini

New Starter pack RM30
Dapat 5GB + 100 minit call @ 333 minit ( anda boleh pilih )
Tempoh Sah Selama 2 Thn 4 Bln.

atau

New Starter pack RM50
Dapat 10GB + 333 minit call @ 10GB + 10GB ( anda boleh pilih )
Tempoh Sah Selama 2 Thn 4 Bln.

atau

Kekalkan nom sediada anda RM10
Dapat 1GB + 20 Minit waktu panggilan + 20 SMS ( free dari saya )
Tempoh Sah Selama 2 Thn 4 Bln

Plan Onexox Black

B10 - 1GB + 20 Minit waktu panggilan. ~ Bulanan RM10
B39 - 8GB + 20 Minit waktu panggilan + 50 SMS. ~ Bulanan RM39
B39_Plus20 - 12GB + Unlimited Call + 100 SMS. ~ Bulanan RM59
B39_Plus50 - 20GB + Unlimited Call + 200 SMS. ~ Bulanan RM89
B149 - 30GB + 300 Minit waktu panggilan + 300 SMS. ~ Bulanan RM149
* Cukai Perkhidmatan (SST) 6% dikenakan ke atas bayaran bulanan
 
Last edited:

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
Pelan Terbaru Dari ONEXOX
Pelan B89DB

Data habis, still boleh guna .. Bukan basic tapi high speed onexox bagi.

Boleh kekalkan nom sediada, @ Pilih nom baru.

Bagi pengguna onexox sediada, boleh tukar plan dgn saya..

#DataHabisKamiTambah
#DataTakHabisCarriedForward

Anda pernah makan menu buffet di hotel atau restoran? Bayar sekali tapi boleh tambah beberapa kali! Bayar tetap byk tu jugak.. Syok kan?

Data berkelajuan tinggi 4G+ tanpa pecahan kuota dan *TIADA BASIC DATA!* Bukan setakat data sahaja buffet tetapi panggilan *TANPA HAD* ke semua rangkaian dan 200 SMS setiap bulan.

✅ Tiada pecahan kuota aplikasi, waktu & mingguan
✅ Blacklist telco lain boleh mendaftar
✅ Tiada Kontrak
✅ Tiada Caj Tersembunyi
✅ Tiada Gimik
✅ Harga Mampu Milik, makan data sampai kenyang!
✅ Boleh kekalkan nombor lama/daftar nombor baru

Cuma nak beritahu, plan terbaru ini *LIMITED* tau. Siapa cepat dia dapat. #LambatTinggal

Anda berminat, hubungi saya di wasap.my/60103214562

T&C Apply

Wow.. Hebatkan..

Monthly RM89 ringgit + 6% sst sahaja ...

Nak cuba, meh roger....

www.wasap.my/60103214562
 

Attachments

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
BULANAN 'RM95' Included sst

👉 20GB Dgn Buffet Data, selama SEBULAN.
👉 Panggilan TANPA HAD Ke Semua Rangkaian
👉 200 sms Tersedia

❌ TANPA ikatan kontrak
❌ TANPA Sekatan Kelajuan Data
❌ TANPA pecahan kuota data
❌ TANPA caj tersembunyi
✅ Liputan Terluas di M'sia
✅ SEMUA 100% Data Internet Berkelajuan Tinggi 4G LTE
✅ BOLEH Hotspot (menggunakan handphone shj - modem / broadband tidak dibenarkan)

Keterangan lanjut, hubungi saya di: www.wasap.my/60103214562
 
Last edited:

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,980
Reaction score
14
Points
25
betul ke akhir bulan ni onexox akan lancarkan plan internet tanpa had , seller onexox beritahu
Ok bos, telah ada official berkenaan pelan baru..
Tiada pelan unlimited utk internet.

Tetapi, had maksima adalah sehingga 100GB shj..
Unlimited hanya utk panggilan..

Jika berminat, boleh personal pm sya..
Terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register