BTC USD 41,535.1 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

OneComm-IDD & STD prepaid

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Berita baik,bisnes baik:)):)):)):))

OneComm-IDD & STD prepaid dengan harga RM9.40 sekeping.

Boleh oder tiap-tiap ari......:)paid:)paid

Call : 0133099210

klik kat www.onecomm.my:)paid:)paid:)paiduntuk dapat info

Jom sama macam i-talk tapi lagi murah.....
 
Sponsored Post

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
onecomm ni...
camane care nak gune dye eh?
aku jual yg eload nye, mxs celcom italk n onecomm...
tai x pnah gune a onecomm ni...
rate dye cm italk ke?
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Rate dia lagi murah daripada Italk..tengok kat web www.onecomm.my

Jom jangan berlengah lagi..Jadi dealer yang terawal..

Hubungi 0133099210
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Sebenarnya onecomm dah lama ada.kalau tak silap baru launch awal tahun ni...tapi promosi takde jer...Jom ramai-ramai....
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Sebenarnya onecomm dah lama ada.kalau tak silap baru launch awal tahun ni...tapi promosi takde jer...Jom ramai-ramai....
Ini dia serba sedikit maklumat onecomm :

1. Panggilan serendah 4 sen.
2. Boleh register 3 nombor telefon pastu boleh guna tanpa key in no pin.
3. Takde caj tambahan untuk fixed line.
4. Boleh digunakan kat handfon mahupun telefon biasa.
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
ini dia serba sedikit maklumat onecomm :

1. Panggilan serendah 4 sen.
2. Boleh register 3 nombor telefon pastu boleh guna tanpa key in no pin.
3. Takde caj tambahan untuk fixed line.
4. Boleh digunakan kat handfon mahupun telefon biasa.

4sen seminit ke :-?:-?:-?
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Jom...ramai-ramai..:)):)):))Meriahkan onecomm..

Boleh jual kat mat-mat indon & minah-minah indon...atau sapa-sapa sahaja.:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Stok memang banyak ni:)cgrock:)cgrock

Peluang perniagaan..:eek::eek::eek:

Hubungi 0133099210/email kat [email protected]

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Jom Harga berpatutan.. RM9.40. :eek::eek::eek:

oder tiap-tiap hari kat kL,Selayang,Gombak & kepong..

Stok boleh dapat tiap-tiap hari...:)):)):)):)):))

Boleh oder sampai 200 keping tiap-tiap hari...

Lebih 200 keping pun boleh...:)):)):))

Jom peluang bisnes terbuka luas ni...:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register