ONE PIECE (versi manga). SPOILER ALERT utk penonton anime

CG Sponsors




tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,728
Reaction score
605
Points
126
den paling teringin tgk kuasa bdk2 shanks..

ahhh bilakahhh ~X(~X(
 
Sponsored Post

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
den paling teringin tgk kuasa bdk2 shanks..

ahhh bilakahhh ~X(~X(
Mungkin kru shanks hanya akan beraksi masa battle strawhat lawan bb kot..

Entah bila la tu
 

arifavant

Freshie
Joined
Sep 10, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
can not wait to see the newest epsiode of Luffy and Boa Hancock :D
 

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,372
Reaction score
122
Points
83
Sicibukai dh xde..kene dismiss..

why ehh??

19.jpg
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,367
Reaction score
1,283
Points
231
minggu lepas anak aku dok rumah tak sekolah tak ada buat apa aku bawak tengok cerita one piece.... 1st time aku tengok cerita anime ni... bingit telinga ahahahah...bini aku pun kata bingit.... maklum lah telinga tak biasa tengok anime kot...
 

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,980
Reaction score
86
Points
45
Sicibukai dh xde..kene dismiss..

why ehh??

View attachment 207330
Kalau bace sebelum ni Admiral Lembu ade bagitau yg dr vegapunk da siapkan ciptaan askar die. So, diorng da x perlukan da schibukai lepas ni. So, mmng betul la ckap admiral lembu tu. Masa die borak ngan fujitora tuh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register