ONE PIECE (versi manga). SPOILER ALERT utk penonton anime

CG Sponsors




ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
Demi menghormati penonton2 anime one piece, maka saya buka thread ini utk sembang2 pembaca manga..

Asik nak kena tapis komen, leceh juga. Sedangkan banyak benda menarik boleh kongsi dan disembangkan sesama pembaca manga.

Amaran ikhlas kpd penonton anime, spoiler akan berlambakan di sini.

Tapi kalau admin rasa thread baru ni tak sesuai.. Kuburkan saja. Takda hal.. :D
 
Sponsored Post

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
Mungkin boleh mula dgn topik pertama..

Agak2 kru sh akan masuk campur hal kat mariejois tak?
Ikutkan route dia, dari whole cake terus tuju ke wano.
Tapi kalau diorang tak campur tangan, macam tak kena pulak.. Dah tentu diorang tu watak utama dlm op ni..
Atau mungkin ke dragon dgn sabo yg akan jadi watak utama arc reverie ni?
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,604
Points
596
Saya suka juga one piece , dragon ball,bleach banyak gak anime

Kadang rasa best layan
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,728
Reaction score
605
Points
126
oww ado thread baru..

den stop baca dlu bln pose ni.. kurang pahala nnt :D:D
 

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,372
Reaction score
122
Points
83
tmpt keje dah block baca manga

sebab page manga ni bnyk sgt iklan lucah tepi2 tu

dah 2 episod latest tertinggal ni

sapa tau nak baca manga kat mana

mangareader N mangapanda dah kene block

klu ade yg rajin tepek la sini setiap episode :D

:)cgrock:)cgrock
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
tmpt keje dah block baca manga

sebab page manga ni bnyk sgt iklan lucah tepi2 tu

dah 2 episod latest tertinggal ni

sapa tau nak baca manga kat mana

mangareader N mangapanda dah kene block

klu ade yg rajin tepek la sini setiap episode :D

:)cgrock:)cgrock
Google je bang..
Kut2 boleh jumpa link yg tak kena blok.
Tapi betul juga tindakan blok tu. Dah intenet opis disediakan utk kerja opis.. :p
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,080
Reaction score
45
Points
30
tmpt keje dah block baca manga

sebab page manga ni bnyk sgt iklan lucah tepi2 tu

dah 2 episod latest tertinggal ni

sapa tau nak baca manga kat mana

mangareader N mangapanda dah kene block

klu ade yg rajin tepek la sini setiap episode :D

:)cgrock:)cgrock
kissmanga.com... kalau selain dari tue kena cari yg download dulu baru leh baca
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,080
Reaction score
45
Points
30
Mungkin boleh mula dgn topik pertama..

Agak2 kru sh akan masuk campur hal kat mariejois tak?
Ikutkan route dia, dari whole cake terus tuju ke wano.
Tapi kalau diorang tak campur tangan, macam tak kena pulak.. Dah tentu diorang tu watak utama dlm op ni..
Atau mungkin ke dragon dgn sabo yg akan jadi watak utama arc reverie ni?
rasa macam xmasuk campur.. arc yg nie pon mungkin xpanjang kot.. mungkin sekadar nak menunjukkan kuasa revolutian army kot.. lepas baltigo kena serang ngan blackbeard mungkin org ingat RA nie xkuat..
 
  • Like
Reactions: ipp

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
541
Reaction score
121
Points
23
Admin tolong delete thread ni.

menggangu ketenteraman hati. :)):))
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,728
Reaction score
605
Points
126
tmpt keje dah block baca manga

sebab page manga ni bnyk sgt iklan lucah tepi2 tu

dah 2 episod latest tertinggal ni

sapa tau nak baca manga kat mana

mangareader N mangapanda dah kene block

klu ade yg rajin tepek la sini setiap episode :D

:)cgrock:)cgrock
jaiminisbox.com

kat sini aman dari iklan :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register