BTC USD 65,297.8 Gold USD 1,782.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

On call player...

c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
Sesapa yang nak men futsal tapi xcukup org leh la contact aku. Aku xla terer maen tp kalo nak cukupkan org tu boleh la..haha..

Area perkhidmatan: Muar
Masa: Malam la (tengok keadaan gak)
Contact: 0139946017
Condition: Fit

Sebarang tempahan perlulah awal 5 ke 12 jam..hehehe
:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

Green Apple

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2010
Messages
5,393
Reaction score
27
Points
70
pehh..cam ni punye servis pun ade..
aku yg terer ni pun tak penah offer servis camni.. buang masa wooo kalau main ngan team ayam.hehe
 

c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
pehh..cam ni punye servis pun ade..
aku yg terer ni pun tak penah offer servis camni.. buang masa wooo kalau main ngan team ayam.hehe

ni servis mencukupkan team + aku bosan gler nak tgg budak2 aku ajak:D:D:D
 

faizk

Super Active Member
Joined
May 31, 2010
Messages
7,587
Reaction score
38
Points
70
jom frenzy futsal mlm ni..
tp kt shah alam ler :D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register