OMX - Master Dealer [CELCOM 5%, MAXIS 3.5%, DIGI 1%, ITALK 11%]

CG Sponsors




jackdawson82

Fun Poster
Joined
Mar 12, 2008
Messages
725
Reaction score
0
Points
10
OMX Master Dealer [CELCOM 5%, MAXIS 3.5%, DIGI 1%, ITALK 11%] - Yuran RM35

Pendaftaran hanya RM35.00

Server pantas dan laju. Server juga 24 jam.

Nilai Topup:

1. Celcom [RM3 - RM100]
2. Maxis [RM3 - RM100]
3. Digi [RM5 - RM100]
4. Italk [RM10, RM20, RM30]

Cara Pendaftaran:

1. Bankin Yuran Pendaftaran RM35.00 ke:

Nama Akaun: Ahmad Ajismee Mohad
MAYBANK : 563064116154
CIMB : 13020020745050

2. SMS kan maklumat:

a. Nama penuh anda.
b. No. HP yang hendak didaftar.
c. No. IC anda.
d. Alamat Penuh.
e. Nama bank.
f. Tarikh bankin.
g. Masa bankin.
h. Nilai yang telah dibankin.

dan hantar ke 014 371 3282

3. Tunggu SMS pengaktifan daripada OMX.


KOMISEN JUALAN PERIBADI (Personal Sale)

- Setiap nilai transaksi yang anda jual, kami akan memberikan komisen terus (real time) kepada agen mengikut jenis TELCO seperti MAXIS (3.5%), CELCOM (5%), DIGI (1%) dan iTalk (11%) bergantung kepada nilai transaksi anda. Sebagai contoh: sekiranya anda menjual produk tambah nilai Celcom RM10, komisen yang akan anda terima adalah 5% = RM0.50. Komisen akan dibayar terus (melalui akaun deposit) kepada anda setiap kali anda melakukan transaksi produk kepada pelanggan.
- Ini bermakna, sekiranya baki akaun deposit anda diandaikan RM100 dan anda melakukan transaksi kepada akaun pelanggan dengan nilai RM10, server akan menolak baki akaun deposit anda sebanyak RM9.50 sahaja dari nilai tersebut. Disebabkan transaksi itu, baki deposit anda yang akan tinggal di dalam akaun deposit anda berubah menjadi RM90.50. Seterusnya, server akan menghantar mesej kepada anda memaklumkan transaksi berjaya dan memaklumkan baki terkini dalam akaun deposit anda.

KOMISEN DEALER PALING AKTIF PADA SETIAP MINGGU

- Syarikat mewujudkan satu kaedah pemberian bonus yang diberi nama ‘5 Dealer Teraktif’ untuk setiap minggu dalam laman web ini. Sebagai tanda penghargaan kepada dealer-dealer kami, kami akan mendepositkan RM 5 ke akaun deposit dealer yg paling banyak membuat jualan dalam setiap minggu. Untuk makluman semua, jualan dealer-dealer akan dikira dalam setiap minggu, dan mana-mana dealer yang menduduki tangga pertama akan mendapat bonus sebanyak RM 5 yang mana akan didepositkan terus ke akaun dealer tersebut. Bagi dealer yg menduduki tempat kedua hingga tempat kelima, nama anda dan jumlah jualan anda juga akan turut dipaparkan di laman web ini.

- Dealer-dealer digalakkan untuk berusaha dengan sebaiknya untuk meraih tempat pertama dan mendapat RM 5 daripada kami pada setiap minggu. Ini adalah sebagai tanda penghargaan syarikat atas sokongan anda kepada kami. Semoga kita semua akan terus berjaya. Selamat berusaha!

SEBARANG PERTANYAAN SMS KE 014 371 3282
 
Last edited:
Sponsored Post

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
ni hang jual topup ke???
kalo org join ko plak, rate dye cmane?
murahnye hang jual 2...
hehe...
papepon gud luck la...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
nice and great idea.gud luck! :)
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
aku dah join boleh tahan gak laju serve dia aku dah join 1 tahun 1/2 dah
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
tp bab egen terajin tu takdela plak mungkin spesial dari tuan tanah kot
good luck tuan tanah
ni la stu serve yg ader 3 telco sakli walaupun digi 1% jer kira ok la2
 

jackdawson82

Fun Poster
Joined
Mar 12, 2008
Messages
725
Reaction score
0
Points
10
ya ni under MBI Communication.
yang penting server laju bawah 30saat je, topup da masuk...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
tp bab egen terajin tu takdela plak mungkin spesial dari tuan tanah kot
good luck tuan tanah
ni la stu serve yg ader 3 telco sakli walaupun digi 1% jer kira ok la2
ni je ke server yg ada 3 telco ek? :-?
 

jackdawson82

Fun Poster
Joined
Mar 12, 2008
Messages
725
Reaction score
0
Points
10
entah la wmcom...
tapi setahu saya server amat pantas la...
bawah 30saat je da topup masuk...
kalau server down, diberitahu juga...
duit tak akan potong selagi topup tak bjaya...
yang bestnye...report ada berserta dengan number reference yang sama dengan server telco masing-masing...

tapi digi je yang kiok sekarang ni...
kalau ada compani yang server untuk jual digi 24jam, topup modal tak payah tunggu sampai sehari, mau juga saya ambil...

tapi kedai saya awal buka...
jam 7am da buka..
ramai juga yang nak beli digi...
kira ranking kedua la selepas celcom...

kalo wmcom buka jam 8am...
saya nak join plan digi awak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register