Santai Ok tak kalau wife/gf korang kerja Jururawat?

CG Sponsors




ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Salam.... topic pagi ni nak bincang tentang husband atau boyfriend yg dapat wife atau couple dia yg bekerja sbg jururawat, korang rasa mcmana?

biasanya ada beza kan jururawat hospital kerajaan dgn swasta... meh sama2 kita berdiskusi dan beri pendapat masing2... :)cgrock
 
Sponsored Post

asyraf77

Active Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
1,230
Reaction score
31
Points
30
ok pe..bleh merawat aku ms sakit..hua3
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
tp kalau p hospital, ramai tol nurse ni yg cun2... ahahahaha
 

ajiekoyan

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2009
Messages
523
Reaction score
2
Points
25
hahah..awek aku dulu nurse..sekarang dah jadi wife..so far ok jer..bg aku makan cukup2 ubat cukup heh
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
biasanya kerja shiff
media suka cari salah/silap jururawat
jika boleh hidup dan merasai tempiasnya.ok aje :)
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
diorg kalau time stdy nurse..kena memahami jadual diorg yg sungguh bz
nk set dating pon susah:eek::eek:
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
bior le dia jadi jururawat ... waktu keje tak tentu gak tu, asyik kena replace member .. leh la ko pi mancing masa tu :D
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
erm nampaknya ada member cg yg wife nurse ek... tp mmg waktu keja diorg xde office hours ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register