Oil Trading License

CG Sponsors




kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
Aku ada info pada mereka2 yg berminat untuk dapatkan lesen trading minyak dari salah sebuah syarikat minyak terkemuka.

Name of the license : P4/P7 License Trading( with this license, the company able to purchase + distribute petrol or diesel oil ).

Antara syarat2 nak dapatkan lesen nih:

1) Proof of company fund - RM3 million
2) Quantity litre per month


Syarat lesen ni sendiri:

1) Duration of rental - 1 to 5 years. However, option to sell after 5 years rental period. Which means, after 5 years the buyer can own the license by purchase the license.

Berminat? Kurang paham? Nak tahu lanjut? Meh email aku at [email protected] or pm jer kat sini or tempek jer segala persoalan kat forum nih.

Sekian.
 
Sponsored Post

kingston.2000

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
Apr 4, 2008
Messages
832
Reaction score
1
Points
15
1) Proof of company fund - RM3 million
tarak masalah ni.

2) Quantity litre per month
camna nak proof,company i xpernah jual minyak pon.
 

kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
1) Proof of company fund - RM3 million
tarak masalah ni.

2) Quantity litre per month
camna nak proof,company i xpernah jual minyak pon.
salam bro,

mahap banyak2 pasal very late reply. untuk soklan nombol 2 hang tu, camni jawapan aku.

terpulang pada hang brape byk minyak yg hang nak amik. sales and buyer minyak, hang kena carik sendiri. and kalau hang betul2 berminat, hang kene buat proof of fund atau dlm kate lain, hang kena p sendiri mana2 bank pilihan, kendian hang request kat bank yg hang nak proof of fund akaun hang.

pastu aku bawak hang p jumpak oil company nye lawyer untuk penerangan selanjutnya.

harap maklum. :D
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
oil company negeri mana ni?
P4/P7 ni refer to PDA 4 / PDA 7 ke?
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
seluruh malaysia?
berapa kadar sewa?
which major oil company?
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
perghhh... best gak business nie... jual minyak banyak untung wooo....
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
sebelum nak untung, rugi byk hehehe
 

kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
seluruh malaysia?
berapa kadar sewa?
which major oil company?
yup. untuk seluruh malaysia. syarat2 sila rujuk 1st post bro. pertanyaan lanjut harap dpt pm or thru email.

harap maklum. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register