Official Short Seminar 3000 pips a week. every THURSDAY, end of month. RM30 ONLY**

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1105
USD / JPY
107.784
GBP / USD
1.23435
USD / CHF
0.96145
USD / CAD
1.37725
EUR / JPY
119.695
AUD / USD
0.6668

CG Sponsors




lukpayat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
3,105
Reaction score
4,332
Points
111
EDIT:
THIS SEMINAR IS PUT ON HOLD UNTIL FURTHER NOTICE.



Assalamualaikum and greeting to non muslim.

kat sini saya nak sampaikan berita baik utk semua peminat pips yg beribu2 ni.. tak kesah la lot kecik, yang penting, pips tu hijau.. hehehe

kami akan adakan Short Seminar utk menjelaskan lagi kaedah 3000 pips menggunakan IA ni.. di jadualkan sekali sebulan, setiap KHAMIS terakhir, hujung bulan.
ketetapan adalah seperti berikut:

Masa: 830pm - 1130pm (sesuai utk yg bekerja)
bayaran:
1) kepada yg pernah hadir kelas basic Oasis pada Hari sabtu, bayaran adalah RM30 shj.
2) Kepada yg first time hadir ke Oasis, bayaran adalah RM150.( nak galakkan masuk kelas basic, dari pengalaman kami,ramai yg tak faham root of forex even dah trade lebih setahun)
3) kepada yg telah membuka account atau pernah ada account dengan Oasis, masuk adalah PERCUMA.

apa ada dalam seminar ni?
a)cara setting IA 26/28 pair
b)cara membaca IA dynamik ( yang bergerak gerak tu)
c) cara backtesting menggunakan IA statik.
d) entry rules and filter
e) money and risk/reward management

complete indikator, EAs, Script akan di berikan kepada semua peserta.
- heatmap
- heatmeter
- Japan Candle
- Oasis Dashboard
- IA 26/28 AutoTimer Script non-lagging (updated every 1sec)


cara nak register?

Send email kepada: admin.oasiswealthbuilders(at)gmail.com

petanyaan boleh di ajukan di thread ini.

masa sangat singkat, tapi kalau nak tgk live move,ment, ini je la masa yang sesuai utk mereka2 yang berkerja..

kepada oasis trader, datang je coaching lagi senang.. bagi peluiang org yg xde acct dengan oasis belajar..
u giuys have everyday from 2pm to 11pm utk datang belajar face to face, one to one..


harap dapat membantu..

sekian
 
Last edited:
Sponsored Post

antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
kalau dah register under oasis, kena ade duit ke dlm live account tu? kalau dlm proses nak depo mcm mana ye?

p/s : udah email untuk turut serta
 
Last edited:

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
Assalamualaikum and greeting to non muslim.

kat sini saya nak sampaikan berita baik utk semua peminat pips yg beribu2 ni.. tak kesah la lot kecik, yang penting, pips tu hijau.. hehehe

kami akan adakan Short Seminar utk menjelaskan lagi kaedah 3000 pips menggunakan IA ni.. di jadualkan sekali sebulan, setiap KHAMIS terakhir, hujung bulan.
ketetapan adalah seperti berikut:

Masa: 830pm - 1130pm (sesuai utk yg bekerja)
bayaran:
1) kepada yg pernah hadir kelas basic Oasis pada Hari sabtu, bayaran adalah RM30 shj.
2) Kepada yg first time hadir ke Oasis, bayaran adalah RM150.( nak galakkan masuk kelas basic, dari pengalaman kami,ramai yg tak faham root of forex even dah trade lebih setahun)
3) kepada yg telah membuka account atau pernah ada account dengan Oasis, masuk adalah PERCUMA.



sekian
salam bro,
akhirnya sekian lama geng2 oasis mendiam diri lepas dr berguru dgn trader 101 tu.......kini kembali semula....syabas

kalu ikut kalender hujung bulan jatuh hari khamis ni....
btul ke khamis ni nak start, sbb jumaat maulud nabi??? ke bila....
bab fee tu, kalu ambik yg no.3 tu, buleh lg ke kalu baru nak register akaun??? min masih mcm dulu ke???

yg IA tu termasuk dgn ultimate ko???
 

ask-what

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2007
Messages
796
Reaction score
12
Points
15
saya sudah email pada oasis.....

kena pergi!...iLMu mesti dicari!!
 

rodzo

Freshie
Joined
May 27, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
bro luk,

bila dah sent email untuk register, kene tunggu confirmation or just datang jek? anyway saya baru jek hantar email untuk register...:)
 

lukpayat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
3,105
Reaction score
4,332
Points
111
tunggu zamri reply ye.. kot dah penuh...
 

lukpayat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
3,105
Reaction score
4,332
Points
111
ok.. saya sebanarnye malas nak cerita pasal package bukak acct kat sini.. tapi saya asecara ringkas nye, untuk trade basket, saya rekomen bukan acct more than USD 350.

so, itu lah minimum utk jadi trader oasis and dapat full support, through online group trading, and face-to-face coaching and live trading.

antara yg akan di berikan bagi mereka yg bukak account adalah seperti berikut.
Terima kasih kepada Brader Aiman yg mengcodingkan sume benda ini.. saya tukar sikit2 je sambil belajar.

account 350usd- 999usd
Non-lagging autotimer IA with multitimeframe setting and 14 pair marking.



Currency Dominance IA Block Multi-Timeframe.



serta semua EA dan script.

bagi yang bukak more than USD1000.

semua yang di atas beserta dengan IA ultimate V1. (bukan T101 approved). ini Aiman's Approved. hehehe

Signal utk trade 8 currency sekali gus.. kalau jiwa pendekar la... imagine 7 x 8 = 56 pair!!
so, kalau perahu kecik.. goyang bang..
ni ha gambo dia..



tak lupa juga, FREE 3000pips Club TShirt Berkolar. High Quality fabric... baek punye.. yg penting cop 3000pips club tuh..








recomended broker:
Ikofx
Tradeviewfx
InterbankFX
Dukascopy
FXCM

Insta and Exness also boleh..
sekian Iklan dari penaja..
 
Last edited:

antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
alhamdulillah... dapat tempat khamis ni. cuma utk kes aku x dinyatakan lak kena bayar ke x.

@lukpayat

sifu.. try abes godak2 oasis punya website tu. x jumpe lak map utk ke sana. bley letak dekat sini x sifu? tq2
 

ask-what

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2007
Messages
796
Reaction score
12
Points
15
Perkh..menariK tu....:)cgrock:)cgrock
huhuh
Kalo yg buka acc ngan starting 500USD...leh dpt tShirt?....
hehehe:p:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register