Offer loan rm18k @ 0 % rate, blacklist boleh apply, Komisyen 2,000

CG Sponsors




real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81
Offer 'soft' loan rm18k @ 0 % rate, blacklist boleh apply (member get member)

Dilancarkan oleh Axa affin
diluluskan oleh bank negara



Anda mahukan loan 18,000 dengan 0% ? blacklisted pun boleh apply..
Jika anda mahu menjadi ejen pun sangat digalakkan..dimana komisyen adalah rm2,ooo seorang,
peluang ini sangat bagus dan anda boleh jadikannya sebagai karier anda..


Harapan kami semoga anda dapat mengurangkan beban hutang anda dan mengajak anda untuk lebih bijak meguruskan Urusan Kewangan Anda sendiri. Di sini kami ada menawarkan cara mendapatkan pinjaman rm18,000 tanpa interest, malah ada cara untuk tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun!..amat menarik!

Syarat-syarat memohon yang mudah:

18 tahun keatas
Ada sijil SPM
Perlu mengambil exam/peperiksaan khas
Warga Malaysia sahaja

Semoga kita sama-sama menyelesaikan beban hutang kita. Jika anda berminat atau ingin menjalankan program ini boleh hubungi saya di atas

Salam hormat dari saya,
 
Last edited:
Sponsored Post

dewa9

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2009
Messages
684
Reaction score
0
Points
10
Offer loan rm18k @ 0 % rate, blacklist boleh apply

Dilancarkan oleh Affin holding…
diluluskan oleh bank negara



Anda mahukan loan 18,000 dengan 0% ? blacklisted pun boleh apply..
Jika anda mahu menjadi ejen pun sangat digalakkan..dimana komisyen adalah rm2,ooo seorang,
peluang ini sangat bagus dan anda boleh jadikannya sebagai karier anda..


Harapan kami semoga anda dapat mengurangkan beban hutang anda dan mengajak anda untuk lebih bijak meguruskan Urusan Kewangan Anda sendiri. Di sini kami ada menawarkan cara mendapatkan pinjaman rm18,000 tanpa interest, malah ada cara untuk tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun!..amat menarik!

Syarat-syarat memohon yang mudah:

18 tahun keatas
Ada sijil SPM
Perlu mengambil exam/peperiksaan khas(dikeluarkan oleh persatuan bank)
Warga Malaysia sahaja

Semoga kita sama-sama menyelesaikan beban hutang kita. Jika anda berminat atau ingin menjalankan program ini boleh hubungi saya di atas

Salam hormat dari saya,
salam.........bgtau laa plak marketing plan dia...yg sebulan kena carik 6 orang tu.:D
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
yer betull..sebulan cari 6 orang... terkena aku.

hahaha

tu bukan loan namanya.. tu dah masuk bab sponsor..
dah laa nak cari orang.. pulak kena exam.. pulak kat kl saja.. pulak kena simpan duit rm150 fix deposit selama 10 thn..
 

real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81
ya betul tu.. mana ada bank nak bagi duit free saja.. tak payah keluar duit 1 sen pun, no risk . Yang mana betul-betul nak buat duit tanpa guna modal .. ini lah caranya
 

real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81
yer betull..sebulan cari 6 orang... terkena aku.

hahaha

tu bukan loan namanya.. tu dah masuk bab sponsor..
dah laa nak cari orang.. pulak kena exam.. pulak kat kl saja.. pulak kena simpan duit rm150 fix deposit selama 10 thn..
itu plan syarikat.., yang penting tak payah nak kluar duit upfront pun macam program lain, so tak rugi apa-apa pun, cari orang pun, bukan cari saja.. sorang apply, dpt komisyen 2k sorang..
 

anak_jatiperak

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2009
Messages
5,360
Reaction score
6
Points
65
Lebih Lanjut

Offer loan rm18k @ 0 % rate, blacklist boleh apply

Dilancarkan oleh Affin holding…
diluluskan oleh bank negara



Anda mahukan loan 18,000 dengan 0% ? blacklisted pun boleh apply..
Jika anda mahu menjadi ejen pun sangat digalakkan..dimana komisyen adalah rm2,ooo seorang,
peluang ini sangat bagus dan anda boleh jadikannya sebagai karier anda..


Harapan kami semoga anda dapat mengurangkan beban hutang anda dan mengajak anda untuk lebih bijak meguruskan Urusan Kewangan Anda sendiri. Di sini kami ada menawarkan cara mendapatkan pinjaman rm18,000 tanpa interest, malah ada cara untuk tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun!..amat menarik!

Syarat-syarat memohon yang mudah:

18 tahun keatas
Ada sijil SPM
Perlu mengambil exam/peperiksaan khas(dikeluarkan oleh persatuan bank)
Warga Malaysia sahaja

Semoga kita sama-sama menyelesaikan beban hutang kita. Jika anda berminat atau ingin menjalankan program ini boleh hubungi saya di atas

Salam hormat dari saya,
Salam..saya berminat..tapi citer lebih lanjut da...~X(
 

E_ONE

Active+ Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,611
Reaction score
6
Points
35
Apa menarik pgm ni? Member aku ada cerita pasal ni, tp sampai skrg senyap je.
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
thread loan 18k ni dah ada.. tapi tak nampak lak.. kena delete kot??
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
yer lar kene delete dah....x mau citer betul2 dlm forum...baik x yah bukak thread...klu yg nie pun sama.....nanti kena delete...better TT terang dgn lebih lanjut....klu x aku minta MOD delete jerk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register