To Sell o2 XDA IIi (used) untuk dijual (SOLD)

CG Sponsors




sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Salam,

Aku nk jual PDA aku, o2 XDA IIi sebab terdesak nak guna duit. Aku dah guna setahun lebih. Masih lagi elok, kalau bukan sebab nk guna duit, memang aku x jual. Masih berfungsi elok, bleh WiFi dan Bluetooth.

Sapa2 beli akan dapat:

satu unit o2 XDA IIi
1GB Sandisk MMC
satu cradle
satu charger

Harga : RM400

Harap2 ada yang berminat. Aku betul2 perlukan duit skang ni. :(



Cara bayaran : Maybank sahaja.

Boleh COD area JB. Kalau boleh, datang sendiri ambil kat area Mydin, Bandar Baru Uda. Aku xleh nk hantar sebab jaga CC. Esok (13/01/2009) dan Jumaat (16/01/2009) aku ada kat area Keramat/Ampang. Bleh gak kalau nk COD time tu. Nak pos by courier pun boleh, aku isi dalam kotak DVD-Rom drive (kotak asal hilang).
 
Last edited:
Sponsored Post

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Alhamdulillah dah ada yang nk beli. customer kedai aku berkenan. :D aku x close lagi thread ni sebab blum full confirm lagi, dah dapat duit esok, aku minta mod close thread.
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
aku ada nak jual motorola l7, nanti aku buka thread baru. Skang ni kalau spentot pun bleh gadai, konfem aku gadai. :D
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
aiseh....baru nk......
:D tengok macam mana esok, customer tu bayar atau x. dia mmg konfem nak tapi kena tengok duit dulu la baru aku kasi PDA tu.
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Baru bpe harganya ni???
dah xde keluar baru dah model ni. model lama. aku suka guna sebab screen besar, dan ram 128mb. Sebelum ni aku guna o2 mini tapi screen kecik dan ram kecik, nanti slow nk loading programs.
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
PDA dah dijual. kalau ada mod yang baca, minta tolong close thread ni. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register