BTC USD 35,424.3 Gold USD 1,799.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell o2 mini vs. o2 xda IIs vs. dopod 818pro... mana yg paling elok n paling teruk???

abumujahid07

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2007
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
le zurk... aku dah ter order malam tadi kat lelong.com. dia bagi o2 mini, igb sd, usb cable n cover plastic keras tu. semua skali ngan pos Rm500. memang mahal lg ker..?? sori aku jahil skt pasal harga nih.
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
Zurk.. ada nko yer? he he.. TQ kat nko... camtu aku ingat nak ambik o2 mini le.. Seller tu letak RM488. ada apa2 bantahan . YAng Arif..? he

O2 mini ada problem charging..
dia mati2.. pehtu cas tak full..
pehtu ada gila2 sikit..

perasan tak, O2 mini ni harga jatuh teruk compare ngan lain2 model O2.

O2 yg paling lasak, yg mula2 tu. yg ada antenna pendek tu. dah jatuh sampai pecah bucu pun selamba je. tak sewel pun.
model tu la yg O2 dapat nama.
model2 yg selepas tu, sumer 2X5.

kalau nak beli gak, test dulu kaw2. jgn test semenet dua jer.
kang nyesal :p
 

Humanspider

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2007
Messages
849
Reaction score
8
Points
15
buat apa la nak pakai model-model tu, semua model tu dah obselete dah, semua dah phased out dah, kalau nak pakai yang surf internet je dgn wifi tanpa 3g, boleh beli hp 512 smart phone, rega bawah 1k, kalau nak up sikit ambilla dopod838pro, seconh hand dalam rm1500 je, o2 mini tu, wifi pun tak dak, buat apa, lagi satu suka hang, ramai orang tak bepa suka o2 mini ni. kalau ada bajet banyak sikit ambilla htc touch dual ke, dalam wifi2300, kalau nak smart phone bajet bawah 2000, boleh ambil samsung blackjack i600, dalam 1800 atau htc s730, dalam RM1900, semua ada 3.5,wifi dan sebagainya kalau minat iphone, dlam 2500
 

abumujahid07

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2007
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
buat apa la nak pakai model-model tu, semua model tu dah obselete dah, semua dah phased out dah, kalau nak pakai yang surf internet je dgn wifi tanpa 3g, boleh beli hp 512 smart phone, rega bawah 1k, kalau nak up sikit ambilla dopod838pro, seconh hand dalam rm1500 je, o2 mini tu, wifi pun tak dak, buat apa, lagi satu suka hang, ramai orang tak bepa suka o2 mini ni. kalau ada bajet banyak sikit ambilla htc touch dual ke, dalam wifi2300, kalau nak smart phone bajet bawah 2000, boleh ambil samsung blackjack i600, dalam 1800 atau htc s730, dalam RM1900, semua ada 3.5,wifi dan sebagainya kalau minat iphone, dlam 2500

Askum bro.., waduih.. semua mahal2 ler..aku bajet area 500 jer.. baru nak start pakai.. nanti dah pandai mguna..baru nak upgrade.. he he
 

zurk

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2007
Messages
728
Reaction score
0
Points
10
bro..=knpa ko tak cod jerr....pos nih bhya skit....rosak dlm penghantaran dia xtanggungjwb...
 

abumujahid07

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2007
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
aku dok jauh kat KB, Kelate la bro.. tu pasal aku xleh nak COD. sume yg seller tu rata2 sekitar selatan cam KL, Johor... klau bleh COD memang aku nak cam tu jek.. ntah la bro.. harap2 dia letak span banyak2.. bro xder ke PDA nak jual? he he
 

thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
aku dok jauh kat KB, Kelate la bro.. tu pasal aku xleh nak COD. sume yg seller tu rata2 sekitar selatan cam KL, Johor... klau bleh COD memang aku nak cam tu jek.. ntah la bro.. harap2 dia letak span banyak2.. bro xder ke PDA nak jual? he he

aku ade nak jual 838pro, aku pakai dah setahun tapi semua function ok lagi , coz aku guna utk on internet je tak letak simcard, pasal rege leh nego lg.. dlm anggaran 1k lbih la , coz bli dulu 2.8k
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
salam..
kawe pun kijo kota bharu..agak2 bajet demo bape?
loni ado pda o2 mini kaler itam.
klo nk blh pm kawe nti..blh cod n blh test sepuas2..
ok bebeh..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
dopod lg laju dri 02 bg aku...sbb sblum ni aku dh test o2..skrg aku pakai dopod838pro...puas hati..laju dan stabil..yg penting sound dia bunyi kuat...o2 problem dia sound slow...

Ceq sokong
Ceq pun pakai dopod838pro jgk
Power dr o2..
Yg best ada kibod dia :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register