Nyawa ibu berakhir di tangan anak selepas kepalanya dipenggal

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

mazri_2008

CG Top Poster Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
23,160
Reaction score
2,235
Points
163
Location
INSTAFOREX PARTNER
SYDNEY: Nyawa seorang ibu melayang di tangan anak perempuannya apabila kepalanya dipenggal selepas kedua-duanya terlibat dalam satu pertengkaran di kediaman mereka di Sydney, Australia pada Sabtu.

Tidak cukup dengan itu, suspek yang dikenal pasti sebagai Jessica Camilleri mencampakkan kepala ibunya, Rita Camilleri di bahagian kaki lima rumah mereka.

Inspektor polis, Brett McFadden berkata, jiran mangsa menghubungi pihak polis sebaik melihat pertengkaran dua beranak itu semakin serius dan membimbangkan.
“Kes ini paling ngeri yang pernah saya uruskan. Mangsa mengalami luka yang amat teruk. Ia sangat menakutkan.

“Pembunuhan itu turut disaksikan seorang kanak-kanak berusia empat tahun yang turut mengalami luka kecil pada kepala,” katanya kepada Sky News.

Katanya, Jessica kini yang hadir pada hari perbicaraan di sebuah mahkamah di Parramatta, barat Sydney meminta untuk mendapatkan pemeriksaan kesihatan atas masalah gangguan jiwa.

“Saya sendiri tidak mampu untuk membersihkan diri saya dengan semua kesan darah,” katanya.

Dalam pada itu, McFadden menyatakan kes itu agak sukar dan sulit untuk disiasat pada peringkat permulaan dan banyak lagi perincian dan butiran yang belum diperoleh.
http://www.astroawani.com/berita-dunia/nyawa-ibu-berakhir-di-tangan-anak-selepas-kepalanya-dipenggal-213215
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,136
Reaction score
1,419
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Allahu

potong kepala mak plak

kes psikopat

harap tak ade la kes camnie kat Malaysia
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,778
Reaction score
313
Points
83
Aus ni ramai psycho rupenye
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,778
Reaction score
313
Points
83
Aus ni ramai psycho rupenye
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
5,909
Reaction score
334
Points
83
Location
Sabah
hidup stress sgt jadi mcm ni la.

tunggu 20 tahun lagi, x tau apa nak jadi kat bumi ni.
 

puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,507
Reaction score
1,505
Points
163
den pergi sydney haritu pun orang2 deme memang stres je memanjang, cepat naik angin. hon memang makanan deme kalau kita slow kat jalan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register