nyamar

CG Sponsors




immad98

Freshie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
kes ni jd kat aku ms mlm ry hj baru2 ni...

aku blk kg umah mertua aku...
dorang baru pindah umah...
tp umah baru ni xbyk brg lg la (tv pn blum angkut lg), so sunyi la umah tu...
then pas maghrib, mak pak adik ipar aku pn blk ke umah lama utk ambik brg yg ttgal...
tinggallah aku wife n anak aku yg berusia 1thn 8bulan...
dh bosan, tv pn xde... aku pn nk tdorkan lah anak aku (kat ruang tamu)...
tp anak aku ni xmao tidor... tp dia diam jer... mata pun xpejam..
aku ok jer lah dah dia diam... sbb kalao tidak..., letih aku nk kepong dia...
pastu mak pak adik ipar aku pn dh sampai blk...
tp anak aku ni still diam...
aku ingtkan dia dh ngantuk gile.. aku biar je la...
yg mak pak n adik ipar aku ni terus g dapur...
aku wife n anak aku ni dlm proses nk tdor lah...
mslhnyer... dorang blk, xde lak bunyi kete..
yg wife aku ni lak rsnya dh lelap...
agak lama dorang tu kat dapur... ttibe.......
adik ipar betul aku cal henfon ckp dorang lmbt lg nk sampai umah sbb kunci kete mane tah dorang letak kat umah lama tu....
terus aku matikan henfon aku tu, gerak anak bini aku, CHOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW...................
ms aku kuar umah nk masuk kete aku, aku dgr suare ketawa dlm umah... siut jer....
dlm kete bru aku citer kat wife aku tu......
pg ry yg mulia... aku xdpt bgn... demam ngan anak aku tu....
:(:(
 
Sponsored Post

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
bior betul???

dah tu sapa yg masuk umah??
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
masa dorg masuk rumah tu
dorg tak tegur ko ke?
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
dua kali baca baru aku paham...

nih citer sebenor atau citer saje2
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
tuan umah lama tu...

tah2 tuan umah lama simpan benda kat umah..
 

immad98

Freshie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
masa tu aku psg lampu toilet jer... sbb nk bg anak aku tdor...
so samar2 la... masa dorg masuk tu, dorg diam jer... aku pn xtegur la..
ikut korg lah nk [email protected]
tp ni pengalaman aku... aku nk taip ni pn berdebar jantung aku, bgetar tgn aku...
 

nizamac79

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
4,605
Reaction score
56
Points
30
fuhhhh best gak dapat kenal2 yer :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register