numenmail. com - sign up dapat USD800

Recommended Brokers


zaidi576

Active Member
Joined
Aug 20, 2006
Messages
1,371
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum/ Selamat sejahtera

Terima kasih byk2 kerana meluangkan masa membaca email ini.

Jangan terus target nak jadi jutawan...,janji dapat extra income sket2 dah ok la tu...kalo rajin,bleh la dapat lebih..!!
BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!!
TAK PERCAYA ??? Ini percuma tapi kena rajin la klik iklan. Nak duit
Rajin2 lah sikit klik iklannya. Ini percuma tak payah bayar....1 sen pun. Firstly, saya nak kenalkan korang ngan satu website
yang membolehkan korang sumer dapat
extra money.. x kire la korang student ker, dah keja
ker @ mganggur...sume bleh dpt. BARU SIGN UP je dah
dapat BONUS USD800.. ni dlm nilai USDollar, kalau dlm Ringgit
M'sia dah RM2000 lebih..cube la korg bygkan sdiri...byk giler!
(Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN
UP FREE, dapat BONUS $800 lagi direct ke account lepas sign up)
Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!

sign up - http://numenmail.com/pages/index.php?refid=zaidi576

Kitorg buat ni pon smbil2 je....
Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bhs
mlayu bg menyenangkan korg. sbb bhs diorg guna tu bebelit sket..pdahal steps die mudah je. okeh! X nak buang mase
lg.. tgk dulu steps die k..
CARA-CARA NAK DAFTAR?.Steps dia mudah jer...
1. Korg klik dekat link ni atau banner kat bawah ni

sign up - http://numenmail.com/pages/index.php?refid=zaidi576

2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).
3. Taip alamat email korg. Nnt diorg akan send kt
email korang utk sahkan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan
ni. 'numenmail.com. sign up URL'. then, 'Click'.
6. Kat ctu ade 2 link. korg klik je kat link yg
pertama tu.
7. Lepas tu, akan keluar laman . numenmail.com yang
mula2 korang taip alamat email korang tu.
8. Klik dkt 'Sign Up'.
9. Isi borang dia bagi..jangan padam nama upline anda
di bahagian Referrer
10. Sampai dkt cara nak bayar..korg pilih je melalui
'Check'.
11. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.
12. Masukkan Username ngan Password yg korang tulis
dlm borang td.
13. Kat ctu korg akan nmpk account korang dlm tu ade
$800...haaa, betulkan kitorg ckp td?
14. Then, klik dkt 'paid2click' .
15. Kat ctu akan ade 7 banner. Stiap 1 banner korg
klik, account korg akan btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia abis surf (lbh kurang dlm 30 saat.
16. Klik smpai abis.
17. Klik kat 'Earnings stats'?
18. Tengoklah berape korang dpt dgn hanya klik kat banner.
SENANG KAN ??!!
19. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just
invite mmber dgn 1st step korg msk td? just tulis dia nyer email.
20. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg
dia hantar ke email korang atau pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar dgn numenmail.com dan utk buka akaun, klik kat "member sign in" dan masukkan username dan password korang sebelum ni.
Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan
yg tersenarai kat situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 200 saat atau lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan yg lain. Setiap iklan/email tu bernilai US$200 Dollar atau lbh kurang RM700.00 duit Malaysia ..tak nak ker???...
21. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat
"Earning Stats".

HARUS DIINGAT!!!!
Jgn risau, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas
usaha korang nak dpt duit tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 numenmail.com, so numenmail.com bg la KOMISEN kat korang. Same je kalau korang jual barang dr umah ke umah, cm jurujual..tlg kempen barang? kalau dapat ramai pelanggan, syarikat akan byr lebih komisenkan?? ..same je kan ?ni zaman ape?? korg sggup ke menjaja dr umah ke umah????skrg zaman ni e-Bussiness ler? x yah penat2 dok jln sane sini..tebalkan muka promote brg kat org. Kalau org nak beli.. okla kan , bebaloi ngan penat?klau org x nak beli??cmner? ..x ke membazir air liur jer. Kat sini JUST SURF
WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan korang dpt komisen? cmtula al-kisahnyer? faham btol2 yer. numenmail.com. AKAN BYR KORG.
Setelah jumlah duit yg terkumpul sampai had payout 8888, Kite akan dapat bayaran melalui CHECK @ dlm bahasa melayu nyer CEK. Sb kitorg tau msti korg akan alami prob x tau nak pilih cara pembyrnkan.. .korg just klik kat 'CHECK' je
mase kat sign up dan pastikan alamat korg tu btol sb cek tu akan smpai kat DPN PINTU UMAH KORANG
klik di sini dan u kan tahu kebenarannya: -

sign up - http://numenmail.com/pages/index.php?refid=zaidi576

Kita usaha, setakat mane kebenarannye kite tgk nanti...saye pon dlm proses mencuba...x rugi kita berkongsi...
 
Last edited:
Sponsored Post

rieffa_ar

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2006
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
a'a laa...
dr taun lepas dh scam kan...
 

pandera

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2006
Messages
373
Reaction score
6
Points
15
tajuk topic dia aper

adeh.. diorang ni taknak cari thread dulu

CLOSED! SCAM!
leh tau x...tajuk dia aper masa taun lepas tu ...nie mesti ramai dah kena kencing......:(scam :(scam
 
Sponsored Post
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
masforex HYIP 65
Hyiper HYIP 14
HonestGuy HYIP 12
X HYIP 1
NaldoMota1 HYIP 3
Top
Log in Register