BTC USD 48,269.9 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PC News Norton Dalam Perbincangan Untuk Membeli Avast

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
698
Reaction score
14
Points
25
Pernah jugak pakai Avast dulu
Masa zaman belajar
Lepas dah kenai Karpersky
Tinggai dah hat lain
kav too technical kot for a normal user... ramai client mengeluh tak boleh itu ini bila pki kav
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
313,916
Reaction score
14,949
Points
2,376
kav too technical kot for a normal user... ramai client mengeluh tak boleh itu ini bila pki kav

mungkin jugak la tu
bergantung kepada keperluan jugak kan
 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,424
Reaction score
90
Points
80
Pernah jugak pakai Avast dulu
Masa zaman belajar
Lepas dah kenai Karpersky
Tinggai dah hat lain
Dulu pernah pkai norton ni tp pc jd berat...
avast, avg ni pkai yg free je...
Lepas dh kenal Bit Defender...
Tinggal dh hat lain...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
313,916
Reaction score
14,949
Points
2,376
Dulu pernah pkai norton ni tp pc jd berat...
avast, avg ni pkai yg free je...
Lepas dh kenal Bit Defender...
Tinggal dh hat lain...

Sama la bang
Pakai Norton jadi berat semacam PC
Mc PC Pilin ke apa nama tu
Pakai jugak jap
Bit Defender tu simple je rasa nya
Sebab pakai jugak dulu
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
31,375
Reaction score
4,150
Points
236
harap2 dijauhkan dr terkena ransomware

saya jarang ke laman negative :D

kav too technical kot for a normal user... ramai client mengeluh tak boleh itu ini bila pki kav

KAV untuk basic user, guna KIS je sebab KIS ada built-in KAV sekali .. saya lebih rekomen KIS pada customer saya, jenama lain AV jenis FREE ju abaikan je .. buat menyemak komputer pengguna :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
313,916
Reaction score
14,949
Points
2,376
saya jarang ke laman negative :D



KAV untuk basic user, guna KIS je sebab KIS ada built-in KAV sekali .. saya lebih rekomen KIS pada customer saya, jenama lain AV jenis FREE ju abaikan je .. buat menyemak komputer pengguna :D

Betul
Saya pakai KIS
Bukan KAV
Hat free tu risau kot lagi bahaya
Tak sekat virus² yang power²
 

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
698
Reaction score
14
Points
25
Betul
Saya pakai KIS
Bukan KAV
Hat free tu risau kot lagi bahaya
Tak sekat virus² yang power²
setakat nih > 5yrs guna avast free, so far good good aje. in future tatau lg. sbb sebelum nih guna avg ngan avira free, bolos gek
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
313,916
Reaction score
14,949
Points
2,376
setakat nih > 5yrs guna avast free, so far good good aje. in future tatau lg. sbb sebelum nih guna avg ngan avira free, bolos gek

AV sekarang dah tak update dah
Expired 🤭
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register